Dünyanın en pahalı Android saati göründü!

Kendi türünde dünyanın en pahalısı olacak olan cihaz, ilk kez göründü!

Dünyanın en pahalısı göründü!

Intel ve Tag Heuer, halen "yolda olan" 1.800 dolarlık Android Wear saatleri için oldukça büyük bir beklenti yaratmış durumdalar. Kasım ayında piyasada olacağı söylentilerinin ardından İsviçreli lüks saat üreticisi, yol haritasına sadık kalacak gibi görünüyor. Şimdiye kadar üretilen en pahalı Android Wear saat, 9 Kasım tarihinde raflarda olacak.

Yakın zamanda yayınlanan davetiyede ise saatin kendisinin bir resmi bulunmakta. Ne yazık ki bu resim, bol miktarda gölgeye sahip. Anlaşıldığı kadarıyla Tag Heuer'in ilk akıllı saati, daha önce firmanın CEO'su Jean-Claude Biver tarafından bahsedilen Carrera saat serisinin daha zarif bir sürümü olacak.

Işığı biraz arttırdığımızda...

Işığı biraz arttırdığımızda...
Saat biraz daha rahat gözüküyor ama...

Çok büyük bir etkiye sahip olduğu söylenemeyecek tuşun dışında Tag Heuer, bu saati zaman içerisinde geliştirebileceğinizin altını çizmekte. Bunun anlamı da, akıllı saat özellikleri geliştirildikçe, sizin pahalı saatinizin de gelişeceği oluyor. Bu özellik, yaklaşık olarak iki yıl içerisinde donanım olarak geride kalacak olan bir saate büyük bir yatırım yapmaktan (altın Apple Watch gibi) çekinen kişilerin korkularını yatıştırmaya yardımcı olabilir. Tabii ki bu durum, Tag'in sözünü tutmasına bağlı.

Bu saatin sahip olduğu "ilkler" listesinde bir diğer madde daha bulunmakta: Bu saat, Intel donanımına sahip ilk Android Wear ürünü olacak. Bununla beraber, fiyatı sebebiyle bu saatin çoğu kişi için mantıklı bir satın alım olacağını söylemek de mümkün gözükmüyor. Tabii ki saat hakkında son kararı vermek için, yaklaşık olarak bir ay daha beklememiz gerekiyor...

Okuyucu Yorumları