Dünyanın ilk ve tek dokunmatik tuşlu cep telefonu

LG Mobile, dünyanın ilk ve tek dokunmatik tuşlu cep telefonu Chocolate – Son80 modeli ile iddialı.

Dünyanın ilk ve tek dokunmatik tuşlu cep telefonu

LG Mobile, dokunmatik tuşları ve şık siyah tasarımı ile dikkat çeken, Chocolate - Son 80 ismini verdiği yeni cep telefonunu Mayıs sonunda Türkiye’de satışa sunacağını açıkladı. Sadece 80 gram gelen LG Chocolate - Son80 cep telefonu prestij ve tasarıma önem verenlerin ilk tercihi olacak.

Cep telefonunda “bitter çikolata” modası

LG Mobile Türkiye Genel Müdürü James Lew, LG’nin Türkiye pazarında teknolojisi ve tasarımı ile fark yaratacak yeni modeller ürettiğini belirtti. Lew “Türkiye’de mayıs sonunda pazara sunacağımız Chocolate - Son80 modelinin çok büyük beğeni kazanacağına inanıyorum. Chocolate, Kore’de 3 ay içinde 300 bin adet satarak önemli bir başarı yakaladı. Siyah şık tasarımı ve dokunmatik tuşları ile Türkiye’de cep telefonu pazarında önemli bir fark yaratacağını düşünüyorum. Cep telefonu seçimlerinde tasarıma ve prestije önem verenler için ilk tercih olacağına eminim” dedi.

LG Chocolate’a Avrupa’dan 2 tasarım ödülü

LG Chocolate - Son80’in en önemli özelliği, dünyanın ilk ve tek dokunmatik ekranına sahip olması. Chocolate, siyah gövdesi, gizli LCD ekranı, göz alıcı tasarımı ve dokunmatik tuşları ile kullanıcılara geniş özellik seçeneği sunuyor. İnceliğiyle dikkatleri üzerine toplayan ve minimalizmi yansıtacak şekilde tasarlanan Chocolate, tasarımı da işlev kadar önemseyenler için tercih nedeni olacak.

Bu özelliklere sahip olan LG Chocolate, Avrupa’nın tasarım yarışmalarından IF Tasarım Ödülü ve Red Dot Tasarım Ödülü’ne de layık görüldü.

LG Mobile Chocolate Son80 Özellikler:

Bant : 900/1800/1900Mhz
Ölçüler : 95x48x15.2
Ağırlık : 80 gram
Ana Ekran : LCD 262K TFT, QCIF
Kamera : 1.3 Mega piksel flaşlı
Uygulama : WAP 2.0,Video MMS, JAVA 2.0
Bağlantı : Bluetooth, USB

Okuyucu Yorumları