Dünyanın en küçük projektörü: LG HD MiniBeam

LG HD Mini Beam, dahili güç kaynağı ve görüntü kalitesiyle göz dolduruyor.

Dünyanın en küçük projektörü

LG Electronics'in bugüne kadarki en küçük HD projektörü LG HD Mini Beam, dahili güç kaynağı ve üstün görüntü kalitesiyle göz dolduruyor. Sadece 430 gr ağırlığındaki, oldukça kolay taşınabilir LG HD MiniBeam sinema deneyimini her yere taşıyabilmenize olanak tanıyor.

LG Electronics' Başkan Yardımcısı ve TV Bölümü Başkanı In-kyu Lee, konuyla ilgili "Yeni LG HD MiniBeam istenilen her yerde kullanılabilecek ve oldukça zekice tasarlanmış bir cihaz. LG HD MiniBeam ürettiği kristal berraklığındaki HD görüntüleriyle hem iç hem de dış mekânlarda kullanıcıların bütün düz yüzeyleri bir ekrana çevirebilmesine imkân veriyor. Toplamda 100 inçlik bir boyuta ulaşan parlak görüntüleriyle hem doğaçlama gelişen film gecelerinde hem de toplantılardaki sunumlarda kullanmak için ideal bir çözüm sunuyor" şeklinde konuştu.

AVK Teknolojisi ile geleneksel projektörlere fark atıyor

LG PH300, 100,000:1 kontrast oranı ve 300 ANSI lümen'lik parlaklık değerine sahip RGB LED ışık kaynağıyla birlikte 1280x720 piksellik HD çözünürlüğe sahip. Sağlamlığı esas alan tasarımının yanında 10 yıl boyunca günde 8 saat hiç durmadan seyretmeye denk gelen ortalama 30 bin saatlik kullanım ömrüyle göz dolduruyor. Ek olarak LG'nin Auto Vertical Keystone (AVK) teknolojisi HD Mini Beam'in geleneksel projektörlere göre inanılmaz derece kolay şekilde kullanılabilmesini sağlıyor. AVK teknolojisi kurulumunu kolaylaştırmanın yanında sürekli gerekli olan lens düzeltme işlemini de ortadan kaldırıyor. Otomatik olarak en uygun açıyı seçerek görüntülerdeki bozulmayı en aza indiriyor. En üstün taşınabilir görüntü çözümü olan LG PH300'ün sahip olduğu birçok bağlantı noktası sayesinde akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, tabletler ve USB diskler gibi cihazlardaki içerikler oldukça kolay bir şekilde görüntülenebiliyor.

Tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 1.099 TL.

Okuyucu Yorumları