Düşük sayı yüzdesinin sorumlusu iPhone 6!

iPhone 6 hakkında çok şikayet duymuş olabilirsiniz. Ama bu şikayet, "yok artık" dedirtecek!

iPhone 6'ya garip suçlama!

Büyük ekranlı iPhone 6'yı kullanmak çok keyifli bir iş, ancak basketbolcu iseniz tam aksine, keyfiniz kaçabilir. En azından NBA oyuncusu Matt Bonner'a göre böyle bir durum sözkonusu.

Matt Bonner, geçtiğimiz sezonki düşük isabetli şut oranını yeni iPhone 6'sına bağladı. iPhone 6'sını satın aldıktan sonra kolunda sakatlık yaşadığını söyleyen oyuncu, uygulamaların simgelerine ulaşmak için parmağını uzatmak zorunda kaldığını, bu yüzden kolunu burktuğunu söylüyor. NBA oyuncusu, sonuç olarak Aralık'tan Şubat ayına kadar kaslarında sıkıntı yaşadı. İstatistiklere göre Bonner'ın üçlük yüzdesi, bu dönemde geçen seneye göre yüzde 41,4'ten yüzde 32,4'e geriledi.

2 metre 8 santimetre boyundaki oyuncunun tek eliyle küçük bir tableti kavrayabileceğinden şüphemiz yok. Yani bu yaşananların küçük bir pazarlama hamlesi olması da muhtemel. Bonner'ın NBA'in en zeki ve en komik oyuncularından olduğunu da atlamamak gerekli. Spurs ile sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki Bonner, şu sıralar kendisine yapılacak olan teklifleri bekliyor.

Okuyucu Yorumları