Duygusal Bağ Kuran Otomobil Tanıtıldı!

Duygusal bağ kuran araç DV S Angel, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda görücüye çıktı.

İşte "duygusal" bağ kuran otomobil

Dünyanın en büyük otomobil fuarlarından biri olan ve iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı (IAA), 67. kez kapılarını otomobil tutkunlarına açtı. 24 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek fuarda, dünyanın önder otomobil üreticileri en son otomobil tasarımlarını bu fuarda tanıtıyorlar. "Gelecek Şimdi" temasını taşıyan ve 200 bin metrekarelik bir alana sahip olan fuarda, 50'nin üzerinde büyük otomobil üreticisi yeni modellerini ve teknolojilerini sergiliyorlar. Dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı'nda, Türkiye'de otomobil dönüşümünü ortaya çıkaran ve dönüştürdüğü otomobillerle ABD'den ve Avrupa'dan teknoloji ödüllerini kucaklayan DizaynVip de yer alıyor.

Salon 5'de B 24 standında yer alan ve otomobil dönüşümünde fuarın tek Türk firması olma özelliğini taşıyan DizaynVip'in bu seneki sürprizi ise iki yıldır üzerinde çalışılan DV S Angel. 2015'de İstanbul Autoshow Fuarı'nda dünyanın hareketli aksamları sesle kontrol edilebilen ilk vip aracı olarak büyük ses getiren, 5 kez üst üste Dünya MotoGp Şampiyonu Jorge Lorenzo'nun bile sahip olabilmek için sıra beklediği DV-Diamond'dan sonra hemen çalışmalara başlanılan DV S Angel için DizaynVip Group Başkanı Erbakan Malkoç: "Dünyada markalar güçlerini tasarımdan ve teknolojiden alıyorlar. Şu anda ülkemizdeki tüm sektörler birkaç yıldır tasarım ve Ar-Ge ekiplerini güçlendiriyorlar. DizaynVip olarak 25 yıl önce çıktığımız bu yolculukta, şirketimizin o günden temellerini tasarım ve teknoloji üzerine kurmuştuk. Türkiye'de herkesin araç sahibi olmadığı dönemde, otomobil dönüşüm sektörünün temellerini attık ve o günden bugüne her gün kendimizi biraz daha geliştirdik. Önce 2009 yılında dünyanın neresinde olursanız olun, akıllı telefonunuz ya da tabletiniz üzerinden aracınızı hareket ettirebileceğiniz teknolojiyi geliştirerek, dünyada büyük ses getirdik ki 2013'te Uluslararası Marka Liderleri Zirvesi Lob'in Europe'ta 'Avrupa'nın En İyi Otomobil Tasarımı' ve 2014'te ABD'nin en prestijli organizasyonu IMA IMPACT Teknoloji Zirvesi'nde 'Dünya'da Otomobil Tasarımında Teknolojiyi En İyi Kullanan Firma' ödüllerinin sahibi olduk. Daha sonra Mercedes-Benz'in vip araç dönüşümünde yetkili van partner'ı olduk. Takvimler 2015 yılını gösterdiğinde ise İstanbul Autoshow Fuarı'nda dünyanın hareketli aksamları sesle kontrol edilebilen DV-Diamond ile büyük ses getirdik. Çin'den Cenevre'ye Frankfurt'a kadar dünyanın en büyük otomobil fuarlarında otomobil dönüşümünde tek Türk firma olarak yerimizi aldık. Şimdi de DV S Angel aracımızla Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı'nda bütün dengeleri alt üst ettik,'' açıklamalarında bulundu.

2 yıl üzerinde çalışıldı

2 yıl üzerinde çalışıldı

Zamandan ve mekandan bağımsız tasarımlarla İstanbul gibi önemli büyükşehirlerde yaşanan trafik sıkıntısında vaktin verimli kullanılmasını sağlayan vip araçların en yenisi olan DV S Angel, araç kullanıcısıyla duygusal bağ kuruyor. Dünyanın ilk duygusal bağ kuran aracı için üzerinde tam 2 sene boyunca çalışıldı. İngilizceden Fransızcaya hatta Çinceye kadar dünyanın dillerinin çoğunluğunu konuşan araç, "Klimanızın derecesi uygun mu? Müziğin sesini açayım mı?" gibi tepkiler vererek, araç sahibinin konforunu düşünüyor. Tamamen hand-made olan aracın yapımı için ise yaklaşık 8 ay sıra beklemek gerekiyor. "Dünyanın otomobil devi Mercedes-Benz dahi otomobil dönüşümünde araçlarını bize emanet etmiş durumda. Bir Türk firması olarak teknolojiye yön vermenin gururunu yaşıyoruz. İstanbul Avcılar'daki 10 bin metrekarelik fabrikamızda, yılda sadece çok özel 350 müşterimiz için özel üretim yapıyor ve üretimimizin yaklaşık yüzde 70'ini dünyanın dört bir yanına ihraç ediyoruz. DV S Angel aracımızın yazılımından tasarımına kadar her şeyine fabrikamızda gerçekleştirdik. Bu fuara sadece bizim dönüştürdüğümüz araçları görmek için gelen dünya üreticileri ve müşterilerimiz var" diyen Erbakan Malkoç, fuarda aynı zamanda tam 196 parçası sesle hareket ettirilebilen DV Diamond aracı ile dönüşüme uğramış Mercedes Benz marka vip ve herhangi bir saldırıya karşı zırh özelliğiyle ön plana çıkan DV Armor jeep araçlarını sergilediklerini de sözlerine ekledi.

Okuyucu Yorumları