DVB-S Pro ile Bilgisayarınızda Daha Fazla Uydu Kan

Dünyanın en çok satan TV kartı markalarından biri olan AVerMedia, uydu üzerinden DVB yayını almak için ürettiği DVB-S Pro modelini piyasaya sürdü.

DVB-S Pro ile Bilgisayarınızda Daha Fazla Uydu Kan

AVerTV DVB-S Pro ile kullanıcılar PC’de dünyadaki tüm dijital uydu TV kanallarını yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilecekler. DVB-T ve analog TV ürünleri ile karşılaştırıldığın da ürün çok daha fazla kanal seçeneği sunuyor.

DVB-S Pro ile herhangi bir uydu kanalı veri dosyası olarak internetten indirilebiliyor ve depolanan frekanslar en son dijital uydu kanalları için taranabiliyor. Buna ek olarak blind tarama özelliği ile çok daha fazla kanal arayabilirsiniz. HDTV (1080i / 720P) desteği ile uydudaki HDTV yayınlarını izleyebilirsiniz. Ürün üzerindeki S-Video girişi sayesinde kameradan görüntü aktarmak da mümkün.

AVerTV DVB-S Pro kullandığı yüksek kalite tuner ve video dekoder ile çok daha net görüntü sunmaktadır. Donanımsal olarak son derece başarılı olan üründe AverTV 6 adlı özel bir yazılım bulunuyor.

AVerMedia’nın geliştirdiği en son yazılım olan AverTV 6 kullanıcı dostu özellikleri ile kullanıcıya radyo ,dijital ve analog TV lerini daha iyi kontrol etme imkanı sunuyor. Kullanıcılar hızlı kanal değiştirme ve tarama özelliği ile istedikleri gibi TV de sörf yapabiliyor. EPG ve teletekst fonksiyonun yanı sıra üründe dijital alt yazı ve MHEG-5 desteği bulunuyor. Ayrıca bu yazılım ile ses kontrollerinin yanı sıra en iyi ses performansı için bas / tiz ayarı da yapılabiliyor. AverTV 6 yazılımın diğer özellikleri arasında otomatik kapama, sleep ve uyandırma gibi fonksiyonlar bulunuyor.

Okuyucu Yorumları