E-imza'da indirim

E-GÜVEN, CeBIT fuarında ziyaretçilerine e-imza ürününe %20 indirimli sahip olma imkanı sunuyor.

E-imza'da indirim

E-imza'da indirimElektronik bilgi güvenliği alanında faaliyet gösteren E-GÜVEN, CeBIT Bilişim Eurasia'da, ziyaretçilerine hem en yeni hizmetlerini tanıtıyor, hem de elektronik imza ürününe %20 indirimli sahip olma imkanı sunuyor.

Türkiye'nin ilk elektronik sertifika hizmet sağlayıcısı E-GÜVEN, 7 Ekim'e kadar sürecek CeBIT Bilişim Eurasia'da, 2. salon 435 no'lu Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) standında yer alıyor. Şirket, ziyaretçilerine hem en yeni hizmetlerini tanıtıyor, hem de elektronik imza ürününe indirimli sahip olma imkanı sunuyor. E-GÜVEN standına gelip elektronik imza için başvuru yapanlar, ürünü %20 indirimli satın alabiliyorlar.

E-GÜVEN, Türkiye'de kurumların ve bireylerin İnternet ve ilgili uygulamalardan daha etkin ve güvenilir bir şekilde yararlanmalarını sağlayacak sertifika otoritesi hizmetleri sunuyor. Bugüne değin Türkiye'de e-imza uygulamaları ile ilgili pek çok ilk'e imza atan ve en ileri teknolojileri kullanan E-GÜVEN, uluslararası standartlarla uyumlu bir güvenlik altyapısı ve ağına sahip bulunuyor. Şirket, elektronik ortamda ticari işlemlerin ve bilgi alışverişinin güvenle yapılabilmesi için, açık anahtar altyapısında çalışan anahtarları kişisel kimliklerle ilişkilendirerek elektronik sertifika üretiyor.

Türkiye Bilişim Vakfı'nın (TBV) önderliğinde 2003 yılında kurulan E-GÜVEN Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş., bilgi güvenliği alanında Türkiye'nin en güçlü ve güvenilir kurumu olmayı hedefliyor.

Okuyucu Yorumları