E-pazarlamanızı kendiniz yapın

EasyLink, müşterilerine, Web Tabanlı İnteraktif E-Postayla Bildirim (IEN) aracılığıyla iletişim kampanyalarını kontrol altında tutma olanağı sunuyor.

E-pazarlamanızı kendiniz yapın

EasyLink'in, kurumların doğrudan e-postayla pazarlama kampanyası yürütebilmesini sağlayan İnteraktif E-Postayla Bildirim (IEN) çözümü artık Web tabanlı olarak sunuluyor. Bu yeni uygulama sayesinde kurumlar hedefe odaklı ve kişiselleştirilmiş elektronik mesajlar yaratma; müşteri listelerini yönetme ve her an, her yerden mesajlarını iletme olanağına sahip oluyor.

Yeni Web tabanlı IEN çözümüyle, kullanıcılar herhangi bir PC ve İnternet bağlantısı olduğu sürece her an, her yerde e-pazarlama kampanyaları yaratabiliyor, yönetebiliyor, planlayabiliyor ve yürütebiliyor. www.easylinkien.com sayfasında belirtilen alana kullanıcı adı ve şifre yazıldıktan sonra, EasyLink’in müşterilerine sunduğu bütün uygulamalar kullanıma hazır hale geliyor.

Web tabanlı IEN Çözümünün Avantajları

Normal IEN hizmetleri gibi, Web tabanlı IEN hizmetleri de eksiksiz pazarlama kampanyaları yürütülmesini sağlıyor; gönderim listesindeki kişilerin bilgileri başkalarıyla da paylaşabilmesine olanak tanıyor; müşterilere anında yanıt veriyor ve zamanında iletişim sağlıyor. Böylece, kullanıcılar bütün bir kampanyanın raporunu ve incelemesini tek bir tuşa dokunarak yapabiliyor. Bütün bu işlemler sırasında bilgiler EasyLink güvencesinde oluyor.

Web tabanlı IEN’in kullanıcılara sağladığı avantajlar bunlarla sınırlı değil. Çözüm, daha yüksek yanıt oranları ve daha hızlı hareket kabiliyeti sağlıyor. Ayrıca, kullanıcıların kampanyalarını herhangi bir PC ve İnternet bağlantısıyla yönetebilmelerine olanak veren bir esneklik kazandırıyor. Telefonla pazarlama ve doğrudan posta gibi diğer pazarlama araçlarının yüksek maliyetine karşın, Web tabanlı IEN son derece uygun maliyetlerle uygulanabiliyor. Bu çözümün diğer avantajlarını da şöyle sıralamak mümkün: gelişmiş müşteri ilişkileri, yatırımın geri dönüşünde artış, verim artışı, anında ve ölçülebilir yanıtlar alma olanağı. Müşterilerin e-posta yoluyla pazarlamayı, telefonla pazarlama ya da doğrudan postalara tercih ettiğini de belirtmek gerek.

Bu tür işlemler için sektörde çeşitli çözümler sunuluyor. Fakat uygun çözümün seçilmesinde temel ölçütler verim ve uygun maliyet. EasyLink’in Web tabanlı İnteraktif E-Postayla Bildirim çözümü, şirketlerin en uygun maliyetler karşılığında en verimli pazarlama faaliyetlerini yürütmesini sağlıyor.

Okuyucu Yorumları