e-Spor'da Karşılaşacaklar!

Türkiye-İngiltere bu kez e-Spor'da karşı karşıya gelecek!

Türkiye-İngiltere e-Spor'da!

TP-LINK, e-sporun da destekçisi. Şirket Türkye'de ZONE eSports takımına, İngiltere'de ise Team Dignitas'a destek veriyor. TP-LINK'in sponsor olduğu bu iki takım 24 Temmuz 2015 tarihinde şov maçıyla karşı karşıya gelerek internet üzerinden yarışacaklar. Yarışma twitch.tv'den canlı yayınlanacak ve tüm dünyadan izlenebilecek.

ZONE eSports ve Team Dignitas ekipleri, 24 Temmuz'da saat 21'den itibaren üç saat boyunca 5'er kişilik ekiplerle, dünyanın en çok oynanan League of Legends oyununu rekabet ortamında oynayacaklar. http://www.twitch.tv/readyuptv adresindeki twitch kanalından canlı olarak yayınlanacak olan yarışmayı, dünyanın her yerinden isteyen tüm e-spor severler izleyebilecek. Ayrıca turnuva boyunca #tplinkileoyunkeyfi hastag'ında yorumunu paylaşanlar, TP-LINK power bank kazanabilecekler.

e-Spor'da Karşılaşacaklar!

TP-LINK Türkiye Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Zeynep Öcal Özüağ, TP-LINK'in özellikle 802.11ac serisi ürünleriyle oyuncuların gereksinimi olan yüksek hız ve kaliteli kablosuz internet bağlantısını sağladığını vurgulayarak, "Hem Türkiye'de hem de ofisimiz olan diğer ülkelerde e-spora destek oluyoruz. İngiltere ofisimiz ile gerçekleştirdiğimiz bu ortak etkinlik ile destek verdiğimiz iki takımı karşılaştırıyoruz" diyor. TP-LINK'in bu etkinlikle hem e-spora hem de kablosuz bağlantıyla da oyun oynanabileceğine dikkat çekmek istediğini söyleyen Özüağ, e-spor dahil spora destek olmaya devam edeceklerini belirtiyor.

TP-LINK Türkiye'nin sponsor olduğu ZONE eSports Kulübü, e-spora gönül veren, ciddi, disiplinli ve özgüveni yüksek oyunculara destek vererek, Türkiye'de oyunculuğun bu alanda güçlü ve profesyonel olarak temsil edilmesini hedefliyor. Bu amaç doğrultusunda yerel ve uluslararası etkinlikler düzenleyen ve rekabetçi oyunlarda profesyonel ekip ve oyuncuları bulunan ZONE eSports kulübü, e-spor'un gelişimine destek oluyor.

TP-LINK İngiltere'nin destek verdiği Team Dignitas ise dünyanın en iyi ve profesyonel oyun takımlarından biri olmayı hedefleyen bir kulüp. Birleşik Krallık'ta faaliyet gösteren iki takımın 2003 yılında birleşmesi ile oluşan takım, 2004 yılında CeBIT'e katıldı ve o günden bu yana çeşitli organizasyonlarda yarışıyor.

Okuyucu Yorumları