E-Ticarette kolaylık devri başlıyor

İnternette ödeme kabul etmek, iyzico'nun kurulumu ve kullanım rahatlığı ile artık çok daha kolay!

E-Ticarette yeni dönem!

iyzi Payments'ın Türkiye pazarı için geliştirdiği iyzico ödeme sistemi yönetim platformu yeni kurulan e-ticaret platformlarına 'kopyala-yapıştır' yöntemiyle 5 dakika içinde ödeme altyapısı kurabilme ve 48 saatte satışa başlama imkanı sağlıyor. E-ödeme alanında dünyanın kabul ettiği en üst düzey güvenlik standardı PCI-DSS sertifikasına sahip olan iyzico, tüketicilerin ihtiyaç duyduğu güvenli alışveriş ortamını da sunuyor. Profesyonel ve doğru hizmet sunulması hedefiyle tasarlanan test kullanımı sürecinde sisteme kaydını yapacak ilk 100 e-ticaret şirketi iyzico'yu test etme fırsatı yakalayacak.

iyzico sistemi, Türkiye'de e-ticaret ödeme sistemleri yönetimini kolaylaştırmayı hedefleyen yenilikçi bir sistem. İlk aşamada yeni kurulan ve küçük ölçekli e-ticaret şirketlerine; yakın gelecekte de onlarca farklı ödeme yöntemiyle çalışan büyük organizasyonlara hitap edecek bu sistem, güvenlik alanında da önemli kazanımlar sunuyor.

iyzi Payments, iyzico ile farklı müşteri ihtiyaçlarına çözüm sunabilmek için özel olarak tasarlanmış yenilikler getiriyor. Yeni kurulan ve küçük ölçekli e-ticaret platformlarına kolay ve hızlı bir başlangıç için geliştirilen iyzico, kuruluş sürecinde e-ödeme altyapısını kurmak odağında 3-4 aylık süreyi kaybetmek istemeyen şirketlere hitap ediyor.

iyzico sistemi, entegre edildiği sitelerde ödemeleri tümüyle kendi sunucuları üzerinden alıyor. PCI-DSS standartlarında yüksek güvenlik önlemlerine sahip olan bu sunucular, sitelere ortak bir güvenli platform sunuyor. Öte yandan, tüketiciler de ilk kez alışveriş yapacakları platformlarda iyzico güvencesiyle alışveriş yapabiliyor.

Önümüzdeki dönemde piyasada olacak iyzico Plus ve iyzico Premium ise, daha gelişmiş ödeme altyapılarına sahip şirketlere hitap etmek üzere geliştiriliyor. iyzico Plus profesyonel ''Fraud Management'', ''Conversion Optimization'' gibi e-ticarette verimlilik ve güvelik konularında kritik öneme sahip yönetim imkanlarını sunacak. iyzico Premium ise iyzico Plus'ın kapsadığı imkanların yanı sıra mobil satış yapan ve yurtdışına açılmak isteyen şirketleri hedef alacak. iyzico Premium sayesinde tek platform üzerinden 50 değişik ülkenin 200'den fazla ödeme sistemini bir tık ile ödeme sayfasına eklemek mümkün olacak.

Okuyucu Yorumları