E3 2012'de arka planda kalan 5 harika oyun

E3 2012'deki bombalar arasında kaybolsalar da, bu 5 oyun çok daha fazla ilgiyi hakediyor...

Gölgede kalan 5 harika oyun

Los Angeles'da gerçekleştirilen oyun sergisi E3 2012, yeteri kadar ilgiyi üzerine çekmeyi başaramayan, ancak bizce oldukça iyi olan oyunlara da sahne oldu. İşte E3'de tanıştığımız, çok yakın zamanda çıkması planlanan harika PC oyunları.

Sound Shapes: Bir 2D platform oyunu olan Sound Shapes'de etrafınızdaki öğelerle etkileşimde bulunduka bir kulağa hoş gelen bir ses çıkıyor. Bu ses, arka planda çalan müzik ile tam olarak uyum gösteriyor. Oyunda seviye içeriside dağılmış kartları bulmanız gerekiyor. Topladığınız her kartla beraber müziğe yeni öğeler ekleniyor. Her seviye, temel bir bas melodisiyle başlıyor ve siz ilerledikçe hoş bir şarkıya dönüşüyor.

The Walking Dead Episode Two: Starving For Help: The Walking Dead'in ikinci bölümü, oyunda verdiğiniz kararlara göre önemli değişiklikler gösteriyor. Oyunun korkunç bir şiddet, yetişkin ilişkiler ve karmaşık bir hikaye içerdiğini söylemeliyiz.

Watch Dogs, World of Warplanes ve Hawken

Watch Dogs, World of Warplanes ve Hawken
Hawken

Watch Dogs: Watch Dogs, PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için sunulan bir açık dünya oyunu. Oyunda telefonları bozmak, güvenlik kameralarını ve trafik ışıklarını hack'lemek gibi işler yapmanız gerekiyor. Oyunda Chicago'nun merkezi sistemine erişim sağlayan huysuz hacker Aiden Pearce'ı canlandırıyorsunuz.

World of Warplanes: Oldukça hızlı bir savaş uçağı oyunu olan World of Warplanes, bizce harika bir oyun. Birinci Dünya Savaşı ile Kore Savaşı dönemi arasında ABD, Rusya ve Almanya tarafından geliştirilen uçakları seçebildiğiniz oyunda savaşlar yaklaşık 15 dakika sürüyor. World of Warplanes'in güçlü bir PC'de muhteşem göründüğünü söyleyelim.

Hawken: Klasik mekanik dövüş oyunu meraklıları, Hawken'ın kıyamet-sonrası savaş alanlarında ağır makine yığınları arasında savaşmaya bayılacaklar.

Okuyucu Yorumları