E3 2014'te bizi bekleyen oyunlar!

Sadece birkaç gün sonra gün yüzüne çıkacak, merakla beklenen en bomba oyunlar...

Herkes bu oyunları bekliyor!

Oyun dünyasının en önemli ve en büyük etkinliklerinden E3 2014'e çok yaklaştık. Yeni nesil konsolların piyasaya sürülmesinden sonraki ilk E3 olma niteliğini taşıyan etkinlik, sürprizleriyle tanınıyor. Titanfall'ın tanıtılmayacağını biliyoruz, bu yüzden sürpriz bir oyun tanıtımı, hiç de fena olmazdı. İyi haber ise E3'te heyecanlanmamız için yeterince iyi oyunların tanıtılacak olması. İşte bunlardan 6'sı.

Uncharted 4

Uncharted'in önemli çalışanlarının bir kısmı firmadan ayrıldı. Ancak oyunun başında hala yetenekli bir takım var ve önceki Uncharted'deki performanslarını korumaları halinde bizi heyecan içinde bırakacak yeni bir oyunla tanışabiliriz.

Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty'nin bizi yalnız bırakmaya niyeti yok. Tarihin en çok satan FPS serisi olan CoD'un bu kez heyecan verecek değişikliklerle gelmesini bekliyoruz. E3'te oyunun neye benzeyeceğini görme imkanımız olacak ve bu, en azından şimdilik heyecanlanmamız için yeterli bir sebep.

Halo 5: Guardians ve diğerleri

Halo 5: Guardians ve diğerleri

Halo 5: Guardians

Geçtiğimiz günlerde aldığımız habere göre yeni Halo, malesef 2015'ten önce bizlere sunulmayacak. Microsoft, E3 2013'te oyunun 2014'te yayınlanabileceğinin ipucunu vermişti, ama bu gerçekleşmeyecek. Yeni Halo'nun neye benzeyeceği konusunda hala çok fazla fikrimiz yok. Halo 5, Halo 4'e mi benzeyecek, yoksa oyun temellerine dönebilir mi? Tüm bu sorular ve fazlası, E3'te cevap bulabilir.

Far Cry 4

Far Cry 3, ilgimizi çekmeyi beklenmedik biçimde başarmıştı. Bir sonraki Far Cry'ın E3'te tanıtılacağını artık biliyoruz. Oyunun oynanabilir halde olması halinde bu müthiş olacak. Ubisoft, Assassin's Creed IV ve Watch_Dogs gibi oyunları piyasaya sürerken Far Cry 4'ün nasıl olacağı büyük merak konusu.

Dragon Age: Inquisition

Dragon Age harika bir RPG olsa da ikinci oyunun piyasaya sürülmesinin ardından birçok oyuncunun gözünden düşmüştü. Üçüncü oyunda Bioware'in oyun severlerin sesini dinleyerek ilk oyundaki zorlu mekanikleri geri getirmesini bekliyoruz. İlk tanıtım videosu müthiş görünse de, tanıtım videolarının işi bu olduğundan çabuk karar vermemek gerekiyor.

Super Smash Bros.

Super Smash Bros. çok yakında Wii U ve 3DS'e gelecek. Bu, Nintendo'nun oyunun bitmeye çok yakın bir sürümünü E3'te göstereceği anlamına geliyor. Super Smash Bros., kaliteli oyunlara acıkan Wii U sahiplerine istediklerini tam anlamıyla verebilir.

Okuyucu Yorumları