E3 2017'den Android, iPhone ve iPad Oyunları!

E3 2017'de tanıtılan, PC ve konsol oyunlarının gölgesinde kalan bu müthiş oyunlar, yakında telefonunuza veya tabletinize gelecekler!

E3 2017'den en müthiş mobil oyunlar

Büyük PC ve konsol oyunlarının gölgesinde kalsa da E3 2017'de dikkate değer birçok iPhone, iPad ve Android oyunuyla tanıştık. Herkes Xbox One X duyurusuna ve bitmeyen PS4 tanıtım videolarına odaklansa da aslında mobil oyunlar da bir o kadar önemli.

Çünkü mobil oyunlar her tür oyun tutkunu tarafından oynanıyor ve SuperData Research'e göre mobil oyunlar, yıllık 40 milyar dolar boyutunda bir sektör.

İşte 2017 ve 2018'de uygulama mağazanızda görünecek oyunlardan bazıları.

South Park Phone Destroyer

South Park Phone Destroyer

South Park karakterlerini kontrol ettiğiniz oyun, gerçek zamanlı dövüş ile kart oyununu karıştırarak üzerine bir miktar strateji serpiştiriyor. Yılsonunda Android, iPad ve iPhone'a gelecek olan oyun, ücretsiz olarak indirilebilecek.

Alto's Odyssey

Alto's Odyssey

Sonsuz kar kayağı oyunu Alto's Adventure, E3'te ilk defa gösterilen Alto's Odyssey ile bir yolculuğa dönüştü. İlk oyunun 2D manzaralarını temel alan oyun, sizden çöllerde kumların üzerine kaymanızı istiyor.

Oyun Android, iOS ve Amazon Kindle için bu yaz çıkacak.

Minecraft crossplay güncellemesi

Minecraft crossplay güncellemesi

Minecraft: Pocket Edition yeni olmasa da Microsoft, oyuna crossplay adlı heyecan verici bir güncellemenin geleceğini duyurdu. Bu güncelleme, oyunu Windows 10, iOS, Android, VR ve konsolların bazıları arasında oynamanıza izin verecek. Güncellemenin bu yaz gelmesini bekleyebilirsiniz.

Grid Autosport

Grid Autosport

Grid Autosport, PS3, Xbox 360 ve PC için çıkan gerçekçi yarış oyunun mobil sürümü. Mobil sürüm biraz geciktiğinden sonbaharda çıkacak ancak çıktığında Real Racing 3'e ciddi bir rakip olabilir.

Dead Rivals

Dead Rivals

Left 4 Dead'i telefona taşımanız mümkün değil ancak Gameloft sayesinde yakında Dead Rivals'ı yakında Android ve iOS'ta oynayabileceksiniz. Oyun, Gameloft'a göre mobildeki ilk zombi temalı aksiyon MMORPG oyunu olacak. Oyunda PvP savaşlarında yer almanın yanında sığınak oluşturup silah geliştirmekle de uğraşacaksınız.

Okuyucu Yorumları