E3 fuarının seçilen en iyi oyunları

Dünyanın en büyük oyun fuarlarından olan E3'te seçilen en iyi oyunlar açıklandı. İşte o oyunlar...

En iyi oyunlar!

Amerika'nın en ünlü bilgisayar oyun fuarı E3'te gerçekleştirilen Game Critics Awards'ta (Oyun Eleştiri Ödülleri'nde) oyunlarla ilgili köşe yazıları yazan Amerikan medyasından bir grup gazeteci tarafından yapılan oylamada en fazla oyu Fallout 3 aldı.

E3 fuarında diğer oyunları açık ara geride bırakmayı başaran Fallout 3, en başarılı bir RPG (Role Playing Game) oyunu seçildi.

Fallout 3 dışında alanında en iyi seçilen diğer oyunlar ise şöyle:

Spore: Spore, en iyi PC oyunu dalında birinciliği kimseye kaptırmadı. Daha yayınlanmamış olmasına rağmen böylesine büyük bir başarı gösteren ve internette yayınlanan Spore'un Creature Creator sürümü de çok kısa sürede 2 milyon kez indirildi.

LittleBigPlanet: PS 3 için geliştirilen ve en iyi konsol oyunu seçilen LittleBigPlanet, oyun boyunca kullanıcıların kendi maceralarını yaratmalarına izin veriyor.

Gears of War 2: Epic Games tarafından geliştirilen Gears of War 2, en iyi Aksiyon oyunları arasından sıyrılarak birinci olmayı başardı.

EA'nin Dead Space adlı oyunu da en iyi Aksiyon/Macera oyunlarının lideri oldu. En iyi strateji oyunu Ubisoft'un End War'ı seçilirken, en iyi yarış oyunu alanındaki birinciliği de Pure aldı. Son olaran en iyi online multiplayer oyun dalında Left 4 Dead birinci olurken, Madden NFL 09 ise en iyi spor dalında ipi göğüsleyen isim oldu.

Not: Haberde adı geçen oyunların ekran görüntülerine ulaşmak için galerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları