eBay'de satılmayan sadece hayatımız kalmıştı

Bir Avustralyalı, eBay'e verdiği ilanla belki de görülmüş en ilginç satışı yapmaya hazırlanıyor.

Hayatını eBay'de satıyor!

44 yaşındaki Ian Usher kendi halinde bir Avustralya vatandaşıydı. Mali durumu da ortalamanın üzerindeydi. Ne olduysa eşinden ayrıldıktan sonra... Usher, ayrılığın ardından yeni bir hayata başlamayı kafasına koydu ve yeni hayatını kurmak için ihtiyaç duyacağı parayı da "eski" hayatını satarak elde etmeye karar verdi.

Usher'in satışa çıkardıkları şunlar: 420.000 Avustralya Doları değerindeki evi, halı mağazasındaki işi, otomobili (Mazda 929), motosikleti (Kawasaki ZX600R), jet-ski'si (Kawasaki SX650), elbiseleri ve arkadaş çevresi. Ancak açık artırma başladığında, kimsenin ilanı ciidiye almadığından olsa gerek, fiyat bir anda 2.2 milyon Avustralya Dolarına kadar fırladı.

Usher, tekliflerin ciddiyetten uzak olması üzerine, "www.alife4sale.com" adresli web sitesinde şu açıklamayı yaptı: "Kusura bakmayın ama çevrede çok sayıda beyinsiz insan bulunduğunu görüyorum". Açıklamanın ardından mevcut tüm teklifleri iptal eden Usher, artırmaya 155.000 Avustralya Doları ile tekrar başladı. Haberin yayınlandığı dakikalarda teklif 300.100 Avustralya Doları'na kadar yükselmişti.

Açık artırma 29 Haziran tarihinde sona erecek. Avustralya'da yeni bir hayat isterseniz, elinizi çabuk tutmanızı öneririz.

Okuyucu Yorumları