Efsane kahraman geri dönüyor!

Yıllar önce pek çok hayranını bırakıp ortadan kaybolan unutulmaz kahraman, geri dönmeye hazırlanıyor

Geri  dönüyor!

Eğer belli bir yaşı geride bıraktıysanız, adventure oyunlarının en önemlilerinden Leisure Suit Larry serisini mutlaka biliyor olmalısınız. Oyun dünyasını adeta sallayan bu seri,1987 yılında, Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards ile başlamış ve onu pek çok devam oyunu takip etmişti. Ancak bu başarılı dönemin ardından, kahramanımız Larry Laffer ortadan kaybolmuştu.

Birkaç yıl önce de geri dönmeye çalışsa da, Larry serisi eski parlak günlerini hiçbir zaman yakalayamadı. Tabi bunda, yapılan yeni oyunların eskisine göre çok başarısız olmasının rolü büyüktü.

Ve şimdi, Replay Games, Leisure Suit Larry'nin yaratıcısı Al Lowe ile birlikte, efsane kahramanı bir kez daha karşımıza getirmeye hazırlanıyor. Üstelik bu kez, çağımızın tüm imkanlarını kullanarak, serinin ilk oyunu olan Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards'ı baştan yapacaklar. Fakat bunun için tüm Larry hayranlarından yardım istiyorlar.

Larry'yi geri istiyor musunuz? İşte taşın altına elinizi koymanın yolu. Haberimizin ikinci sayfasında...

Eğer Larry'yi geri istiyorsanız...

Eğer Larry'yi geri istiyorsanız...

Kickstarter üzerinde "Leisure Suit Larry'yi geri getriyoruz" diyerek özel bir sayfa açan Replay Games ve Al Lowe, 500.000 doları toplamak için çalışıyor. Üstelik bu amaçlarına ulaşmaları da an meselesi. Yardım kamoanyasını takip etmek ve hatta bu projeye yardım etmek isterseniz, buraya tıklamanız yeterli.

Sitede Al Lowe'un bir de videosu var. Bu videoda Al Lowe, orijinal Larry'yi yayınlayan Sierra'ya laf atmaktan da geri kalmıyor. Videoda bu yardım kampanyasının amacını "oyun şirketlerinin bize ne yapacağımızı söylemesinden bıktık; biz de kendi işimizi kendimiz yapacağız" şeklinede özetliyor Lowe...

Okuyucu Yorumları