Efsane oyun 14 sene sonra nihayet geliyor!

13 senedir adı var kendi yok. İptal edildi deniyor, tekrar dönüyor. Ama bu kez gerçekten geliyor!

Bu sefer geliyor! İşte tarihi

İsmi gibi çıkması da neredeyse sonsuz bir zaman alan Duke Nukem Forever, Mayıs ayında çıkabilir. Oyun ilk kez yaklaşık 14 yıl önce 1997'de duyurulmuştu.

1990'lardan beri el değiştiren oyun hiçbir zaman da resmi olarak iptal edilmedi. Her sene onun hakkında bazı cılız söylentiler duyuyoruz ancak bunlar gerçeğe dönüşmüyor. Bir çok oyun sever, Duke Nukem Forever'ın hiç bir zaman yayınlamayacağının ve oyunun artık bir şaka konusu haline geldiğinin farkına vardılar.

Geçtiğimiz sene ise akla pek gelmeyen bir şey oldu: Duke Nukem'in sahibi Gearbox firması Duke Nukem Forever'ın Xbox 360, PS3 ve PC'ye çıkacağını açıkladı. Şimdi ise ne zaman çıkacağını da biliyoruz: Mayıs 2011'in başları! Gearbox, oyunun 3 Mayıs'ta Kuzey Amerika'da ve 6 Mayıs'ta tüm dünyada çıkacağını geçtiğimiz günlerde duyurdu. Çıktığında 14 yıllık bir geliştirme sürecinden geçmiş olacak oyun, bu özelliğiyle tarihteki tüm konsol oyunlarını geçecek. 14 sene bekledikten sonra sanırız 4 ayın fazla bir önemi yok. Bakalım Duke Nukem Forever, hayranlarını tatmin edebilecek mi...

Yeni Duke Nukem işte böyle olacak! Videomuzda seyredin, beklediğimize değip değmeyeceğine siz karar verin!

Okuyucu Yorumları