Efsane oyun bir kez daha ertelendi!

Herhalde ertelmesi hiç kimseyi şaşırtmayacak olan 1 numaralı oyun oydu; ve gerçekten ertelendi...

Yine ertelendi...

Oyun dünyasında yeri doldurulamaz bir yeri bulunan Duke Nukem Forever'ın ertelenmesi herhalde kimseyi şaşırtamazdı. Ertelendi ertelenecek diye konuşulan oyun için yeni çıkış tarihi olarak Haziran ayının 10'u düşünülüyor.

Bu haber öncesinde Mayıs ayında çıkışını yapması beklenen oyunun yeni çıkış tarihi, 2K Games'ten gelen açıklamaya göre Kuzey Amerika için 14 Haziran iken, diğer ülkeler için 10 Haziran.

Oyunu bekleyenleri sakinleştirmek adına bir konuşma yapan 2K'nın başkanı Christoph Hartmann, "Duke hayranlarına bu muhteşem sabırları dolayısıyla çok teşekkür ederiz. Bu bekleyişin bir başka 15 yıl daha sürmeyeceğine söz veriyorum." şeklinde bir demeç verdi.

1997'den beri onu bekliyoruz...

1997'den beri onu bekliyoruz...

Duke Nukem Forever, 1996'da piyasaya sürülen Duke Nukem 3D'nin devam oyunu. Bu yıl 10 Haziran'da piyasaya sürüleceği açıklanan Duke Nukem Forever ise önce 1997'de duyurulmuş, ardından da hakkında sayısız erteleme kararları alınmıştı.

Geçtiğimiz sene gerçekleşen Penny Arcade Expo fuarında Duke Nukem Forever'ın geliştirme sürecinin başına geçeceklerini duyuran Gearbox Software'in -Duke Nukem 3D'de de çalışmış olan- başkanı Randy Pitchford, gecikmeden dolayı üzgün olduklarını ve oyunu hayranlarına teslim etmek için sıkı bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Okuyucu Yorumları