Efsanenin ilginç geri dönüşüne hazırlanın!

Bilgisayar oyunu klasiklerinden biri küllerinden tekrar doğuyor; üstelik 3D'den 2D'ye geri dönerek!

Bir efsanenin dönüşü!

Sonic geri dönüyor! Hem platformlara, hem de özüne geri dönüyor. 3D Sonic oyunlarının çöküşüyle, Sega geleneklere sarılıyor.

Project Needlemouse adı altında yayınlanan bir trailer'da karakterin Sonic olduğunu anlamak hiç de zor değil. 2D grafiklere sahip oyun o eski güzel günlerdeki klasik side scroller arcade oyunlarından biri olacak. Grafiklerin 2 boyutlu olması, kötü olduğu anlamına da gelmiyor. Çünkü 2D grafikler High Definition!


Sonic tekrar 2D olacak ama HD 2D!Daha önce Street Fighter II Super Turbo HD Remix ile denenen, klasik oyun tadını yakalama çabası bakalım Sonic'te başarılı olacak mı? Bu yeni-nostaljik SF'ın başarısızlık sebebi grafikleri değil oynanışıydı, bunu da arada hatırlatalım. İşte bu yüzden klasik oyun lezzetini verebilmesi için güzel grafikleri, sağlam bir oynanışla birleştirmesi gerekiyor.

Sonuçta forumlar Sega'nın isteklerini dinlemesine sevinen oyuncuların kutlamalarıyla çalkalanmaya başladı bile. Oyun 2010 yılında çıkacak ancak henüz kesin tarih ve platformlar açıklanmış değil.

Okuyucu Yorumları