Efsanevi İsim, Star Wars'a Dönüyor!

Hollywood ve Star Wars efsaneleri arasında sayılan ünlü oyuncu, Star Wars (Yıldız Savaşları) evrenine geri dönüyor!

Efsane isim, Star Wars'a dönüyor

Prenses Leia, Star Wars: The Last Hope'da Obi-Wan Kenobi'ye (Ben Kenobi) şu ifadelerle seslenmişti: "Klon savaşlarında general olarak hizmet verdiniz. Obi-Wan Kenobi siz bizim son umudumuzsunuz." 80'li yıllarda Ben Kenobi'yi Sör Alec Guinness canlandırıyordu.

Öncü üçlemede rol alan ve geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Alec Guinness'in yerini, sonraki filmlerde Ewan McGregor üstlendi. McGregor muazzam performansıyla hem izleyicilerinden, hem de eleştirmenlerden tam not aldı. McGregor'un "Revenge of the Sith" filminde can verdiği replik ise sinema tarihine geçti. Ewan McGregor'un canlandırdığı Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker'ı mağlup ettikten sonra şu ifadeleri kullandı: "Sen seçilmiş kişiydin. Sen kardeşimdin. Seni sevmiştim Anakin! Güce denge getirmen gerekiyordu; onu karanlığa teslim etmen değil."

Ve sevindirici haber geldi: İskoç oyuncu, Disney Plus'ın Star Wars serisinde Obi-Wan Kenobi olarak, Yıldız Savaşları evrenine geri dönecek. Oyuncunun Disney Plus'ın beyaz cam serisi dışında, yüksek bütçeli bir solo Star Wars filminde de baş rolü oynaması bekleniyor. Ancak film iddialarının henüz kesin olarak doğrulanmadığını belirtmek isteriz. Zira Rogue One: A Star Wars Story 1 milyar doları aşan gişe hasılatı elde ederken; Solo: A Star Wars Story hayal kırıklığı yarattı.

Okuyucu Yorumları