Ege ve Akdeniz'in en hızlı mobil interneti...

Ege ve Akdeniz'in en hızlı mobil interneti vodaone'da...

"En hızlı mobil internet!"

Dijital bağlantılı yaşamı birey ve kurumlar için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, Türkiye genelinde şebeke altyapısına yaptığı güçlü yatırımların meyvesini almaya devam ediyor. "Dijital bağlantılı Türkiye" vizyonuyla 5,5 yılda 5 milyar TL'nin üzerinde teknoloji yatırımına imza atan Vodafone, bağımsız bir araştırma şirketi tarafından yapılan ölçümlere göre, Ege ve Akdeniz sahillerinde "en hızlı mobil internet" hizmeti sunan operatör oldu. Ölçümlerde, İzmir-Aydın-Muğla-Antalya sahil hattında "en iyi veri indirme ve aktarma" hızlarına ulaşarak "en hızlı mobil internet" kategorisinde birinci olan Vodafone, aynı zamanda "en hızlı sayfa görüntüleme" sağlayan lider operatör oldu. "Akıllı Kapsama Teknolojisi" ismini verdiği şebekesini 3 yılda 3,1 kat hızlandıran Vodafone, son teknolojilerle geliştirdiği şebeke altyapısı sayesinde batı ve güney sahil şeridinde "en kesintisiz iletişim" kategorisinde de ilk sırada yer aldı.

Ender Buruk: Vodafone Türkiye tarihinin yatırım rekorunu kırdık

Dijitalleşmenin dönüştürücü gücüne inandıklarını ve geleceği dijitalleşmenin şekillendireceğini düşündüklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi: "Vodafone olarak, Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla teknoloji alanındaki yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Bu yatırımlar içinde şebeke yatırımlarımızın önemli payı var. Son 3 yılda 3,1 kat hızlanan şebekemiz için yaptığımız yatırımlar da dahil olmak üzere toplam teknoloji yatırımımız, 3G lisans bedeli dahil 5,5 yılda 5 milyar TL'nin üzerine çıktı. Son 1 yılda teknolojilerimize yaptığımız yatırımı bir önceki yıla göre %52 artırarak Vodafone Türkiye tarihinin yatırım rekorunu kırdık. Şebekemize yaptığımız bu yatırımlar sayesinde 2G nüfus kapsama oranımızı %99,33'e çıkardık. Bu kapsamda, sahil bölgelerimizde de önemli yatırımlar gerçekleştirerek kapsama alanımızı ve hizmet kalitemizi artırdık. Bugün bu çalışmalarımızın olumlu sonuçlarını almaktan ve bağımsız bir araştırmaya göre Ege ve Akdeniz sahillerinde 'en hızlı mobil internet' hizmeti sunan operatör olarak gösterilmekten gurur duyuyoruz. Böylece, yüksek çekim gücümüzden ve kapasitemizden, tatil yapan abonelerimiz başta olmak üzere, batı ve güney sahil hattında yaşayan tüm abonelerimizi faydalandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Şebekemizin, tüketicilerimizin ve kurumlarımızın dijitalleşmesi hedefiyle yaptığımız teknoloji alanındaki yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz."

İnternet kullanımı %20 artıyor

Ege ve Akdeniz Bölgeleri başta olmak üzere Türkiye'nin tüm tatil yörelerinde yaz aylarında hem mobil hem de sabit internet kullanımı artıyor. Vodafone tarafından yapılan ölçümlemelere göre, yaz aylarında internet kullanım oranında %20 artış gözlemleniyor. Vodafone, yaz aylarında artan mobil internet ihtiyacını karşılamak için mobil ve sabit iletişim ürün ve hizmetleri sunmanın yanı sıra çeşitli kampanyalar da düzenliyor. Ayrıca, Vodafone Red Mobil Destek Ekibi ile yaz sezonu boyunca teknik destek hizmeti de sunuyor.

Okuyucu Yorumları