Eğitim ve eğlenceye uzmanlaşan 2 yeni tablet!

Çocuğunuza onu hem eğlendiren, hem de öğrenme amacıyla kullanabileceği bir tablet mi aradınız?

Hem oyun, hem eğitim!

Oyun ve öğrenme alanında uzman marka Imaginarium, oyun, iletişim ve öğrenme amaçlı kullanım için tasarladığı, çocuklar ve ebeveynler için en iyi çözümleri sunan tabletleri SuperPaquito and Paquito Mini'yi meraklılarıyla buluşturuyor.

Super Paquito: Kaliteli içerik, yüskek teknoloji

Oyun aracılığıyla öğrenme formülünün uygulanmasında önemli bir marka olan Imaginarium, çocukların gelişimi için SuperPaquito'yu sunuyor. SuperPaquito, ödevlerin organize edilmesinde, serbest zamanlarındaki multimedya eğlencesinde, günlük aktivitelerinin organizasyonunda çocuklara çok daha eğlenceli bir öğrenme ve yenilikçi bir tarz vaad ediyor.

Yüksek teknoloji ürünü olan SuperPaquito, ebeveynlerin, çocukların erişebildiği içerik evrenini (web siteleri, videolar, uygulamalar) ve kişileri seçmelerine imkan veren bir ebeveyn kontrol yazılımına ve güvenli bir ortamın özel tanımına sahip. Ayrıca kullanım süreleri tanımlanabilir ve böylece çalışma zamanını nasıl kullanacağı öğretilebilir. Kurulum hızlı ve basit: sadece 3 adımda ebeveynler her profili tanımlayabiliyorlar.

Imaginarium'un sunduğu SuperPaquito, çocuklar için uygun hale getirilmiş kaliteli içerik ve üstün teknoloji donanımının bir kombinasyonu. Bir taraftan, eğlence ve kültür sunuyor; çocukların e-kitaplarla, videolarla, müzikle, uygulamalarla, fotoğraflarla, oyunlarla oynayıp öğrenebilecekleri bir multimedya merkezi... Diğer taraftan ise, 9,7''lik kapasitif çoklu dokunmatik ekranı, Android'deki magicOs sistemi, 16 GB artırılabilir belleği ve iki kamerası ile diğerlerinin yanında yüksek teknoloji kaynaklarıyla donatılmış bir cihaz.

Paquito Mini: Daha hafif, daha hızlı, daha ince

Paquito Mini: Daha hafif, daha hızlı, daha ince
Paquito Mini

Paquito Mini: Daha hafif, daha hızlı, daha ince

En kompakt versiyon olan Paquito Mini, daha hafif, daha hızlı ve daha ince. Imaginarium'un yeni teknoloji tableti, kullanılabilirliği artıran daha hafif bir tasarıma, 4 çekirdekli mikroişlemciye, 8" kapasitif çoklu-dokunmatik ekrana, kırmızı alüminyum kasaya, SD kartı ile artırılabilen 8 GB'lık dahili belleğe, ön ve arka kameralara (2 megapiksel), çok kullanıcılı ortama, USB port'una, Bleutooth'a, Wifi'a, HDMI kabloya ve yeni düğmelere sahip.

Ürünün içerdiği bir diğer önemli gelişme ise, Imaginarium tarafından çocukların eğlenmesi, öğrenmesi ve güvenliği için tasarlanan bir "dünya" olan ve özel olarak sadece SuperPaquito ve Paquito Mini ile uyumluluk özelliği bulunan MagicOs 2.0'nin yeni versiyonun kullanılması. Başlangıçtan itibaren kontrollü internet erişimiyle, konfigüre edilebilen, beyaz ve kara web siteleri ve kontak listesiyle, izin verilen uygulama veya kullanım süresi limitleriyle, ebeveyn kontrolünün yeniden tasarımı önemli bir yenilik.

Okuyucu Yorumları