Eğlencenin bitmediği sokak 'Jadde' Mynet'te

Mynet, 3 boyutlu sosyal arkadaşlık platformunu hayata geçirdi. İşte Mynet'in yeni oyunu 'Jadde'

3D sosyal oyun Mynet'te

Mynet, "mmog"( çok kullanıcılı online oyun) alanında bir adım daha attı ve GameTürk'ün Türkiye'ye getirdiği, dünya genelinde 13 ülkede 15 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan "5 Street" 3D Sosyal Arkadaşlık Platformunu "Mynet Jadde" adı altında 11 Mart 2011 tarihinde tam sürüm olarak yayına geçti.

Tamamı Türkçe ve ücretsiz olan Jadde, dans ve müzik üzerine kurulu bir oyun olmasının yanısıra, oyuncularına yepyeni ve farklı bir sosyal alan sunması, yeni arkadaşlıklara kapı açması ve eğlencesi ile farklı olmak isteyenlerin tercihi oluyor.

"Eğlencenin Hiç Bitmediği Sokak" Jadde'de, oyuncular Kadın ve Erkek cinsiyetinden birini seçerek karakterini oluşturuyor ve oyuna başlıyor.Jadde oyuncuları, Jadde'nin çeşitli mekanlarında sevdikleri müziklerle "Eşli Dans, B-Boy" gibi 9 farklı dans modunda dans ederken, düzenlenen yarışmalar ile isimlerini herkese duyurabilir, Jadde AVM'nin çok geniş kıyafet, aksesuar ve evcil hayvan kolleksiyonu ile tarzlarını yaratarak yeni bir moda akımı başlatabilirler. Jadde'de eğlence tabiki bununla da bitmiyor. Oyuncular kaykay, paten, motorsiklet ve spor araba gibi ulaşım araçları ile özgürce sokaklarda dolaşabilir , Jadde 'de aşıklar muhteşem bir düğün ile evlenerek aşklarını ebedi kılabilir, en iyi arkadaşlar bir araya gelerek ekip oluşturabilir, ekip evlerini istedikleri gibi dizayn edebilir ve kendi aralarında eğlenebilirler.

http://jadde.mynet.com/

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları