Ekonomik ve kapsamlı güvenlik çözümleri

ZyXEL'in yeni kampanyası herkesin ihtiyaç duyduğu güvenlik çözümlerini uygun fiyatlarla sunuyor.

Güvenlik şart!

Evde ya da iş yerinde kullandığımız internet bağlantısıyla bankacılık işlemleri gerçekleştiriyor, kredi kartı kullanarak alışveriş yapıyoruz. Her türlü kişisel bilgimizi içeren günlük iletişimimizin büyük kısmını internet üzerinde çalışan uygulamalar aracılığıyla sağlıyoruz. Peki ama hayatımızın büyük bölümünü online olarak internet üzerinde yaşarken, güvenliğe ne kadar önem veriyoruz?

Güvenli internetin sadece büyük kurumlar için gerekli olduğunu düşünenler yanılıyor. Birkaç yıl öncesine kadar güvenlik çözümleri sadece kurumsal firmalar düşünülerek hazırlanırken, günümüzde bireysel kullanıcılar ve internet hizmeti sunan küçük ölçekli işletmeler için hazırlanan kapsamlı güvenlik çözümleri bulunuyor. Üstelik bu çözümler, farklı seviyedeki güvenlik ihtiyaçları için ayrı ayrı yapılandırmaya gerek bırakmadan, tek kutu ile tüm ihtiyaçlara yanıt verebiliyor.

ADVERTORIAL

Doğru cihazı seçmek

Doğru cihazı seçmek
ZyWALL ailesi tüm güvenlik ihtiyaçları için eksiksiz çözüm sağlıyor.

Dünyanın lider iletişim teknolojileri sağlayıcısı ZyXEL'in güvenlik cihazları ailesi ZyWALL USG serisi, ekonomik fiyatlarıyla dikkat çeken bir kampanya ile sunuluyor. ZyWALL USG-100 ve USG-200 modellerini kapsayan özel paket kampanya sayesinde, cihaz fiyatına çok yakın bir fiyatla tüm lisanslamalara da sahip olunabiliyor. ZyWALL USG-100 ve USG-200; anti-virüs, saldırı önleme sistemi (IDP), içerik filtreleme, anti-spam, IM/P2P yönetimi, remote VPN bağlantıları, bant genişliği yönetimi, çoklu WAN bağlantısı gibi birçok güvenlik uygulamasını zahmetsiz bir şekilde başarıyla gerçekleştirebiliyor.

ZyWALL USG serisindeki ürünlerin yetenekleri yalnızca güvenlikle sınırlı değil. Serideki tüm cihazlar ağ yönetiminde de çok başarılı. İnternet bağlantısını yedeklemek, uygulamaları kısıtlamak, kullanıcı veya uygulama bazında bant genişliğini paylaştırabilmek ZyWALL USG serisinin yapabildiklerinden sadece birkaçı. Tüm bunların yanı sıra, detaylı raporlar sayesinde en çok gezilen ve kalınan internet siteleri görüntülenebiliyor, ağın kullanım istatistiklerine erişilebiliyor. Üstelik bu işlemleri gerçekleştirebilmek için ağda fiziksel olarak bulunmaya da gerek yok. Ürünlerin arayüzlerine internet üzerinden bağlanabilme ya da VPN ile ağdaki kaynaklara direkt erişebilme özellikleriyle, ZyWALL ailesi tüm güvenlik ihtiyaçları için eksiksiz çözüm sağlıyor.

5 yıl garantili, yüksek fiyat-performans oranıyla göz dolduran ZyWALL USG serisi, bu çok özel kampanya ile ev ve iş yerlerinin ihtiyacı olan güvenlik çözümlerini uygun fiyatlarla sunuyor.

Okuyucu Yorumları