Ekoore Python S3: 3 işletim sistemi bir arada

Hangi işletim sistemini kullanacağınıza karar veremiyorsanız, bu cihaz tam da sizin için!

Üç işletim sistemi bir arada!

Sayısız tablet modeli ile dolup taşan teknoloji piyasası, belki de en büyük sorunu işletim sisteminden yana çekiyor... Kimileri ürünü beğeniyorken, işletim sistemini beğenmiyor, kimileri de farklı bir cihaz üzerinde, alakasız bir işletim sistemi çalıştırmayı deniyor...

Fakat bu duruma Ekoore Python S3 ile bir son vermek mümkün. Özellikle işletim sistemini seçmekte zorlanan kullanıcılar için bir "imdat düğmesi" gibi karşımıza çıkan cihaz, tek çatı altında Android, Windows 8 ve Ubuntu işletim sistemlerini barındırıyor. İtalyan bir firma tarafından üretilen tabletin Avrupa'daki satış fiyatı 599 avroyken, Birleşik Devletler fiyatı 770 dolar. 11.6 inçlik 1.366 x 768 çözünürlüğe sahip cihazı, dilediğimiz zaman klavyeye de takabiliyoruz.

Teknik özelliklerine bakacak olursak: 1.1 GHz hızında çift çekirdekli Intel Celeron 847 işlemci ve 2 GB'lık RAM ile karşımıza çıkan cihaz aynı zamanda 32 GB SSD'ye sahip. HDMI çıkışı, USB girişi, microSD desteği ve sıkça kullanılan kulaklık girişi de ürünün üzerinde yer alıyor.

Okuyucu Yorumları