Ekranı hiç kapanmayan cep hayal mi?

Ekranı hiç kapanmayan, hep açık kalan telefonlar hayal mi? Görünüşe göre, hayal değil!

Ekranlar hiç kapanmayacak!

Akıllı telefon sektörü farklı konular üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu farklılıkların başınaysa şüphesiz Yotaphone var. Kimilerinin yakından takip ettiği, kimilerininse haberi bile olmadı bu telefon, biri e-ink ekran teknolojisi ile donatılmış, iki yüzünde iki farklı ekrana sahip özel bir akıllı telefon.

Yotaphone şimdilik piyasada e-ink teknolojisine sahip tek telefon ama yapımcılarına göre bu yalnızlık çok da uzun sürmeyecek. Yota Devcices'ın CEO'su Vlad Martynov'un, verdiği röportajda aktardıkları merak uyandırdı. Martynov yakın gelecekte tüm akıllı telefonların "her zaman açık" kalacak ekran modeline geçeceğini dile getirdi ve şu sözleri söyledi; "Ekip olarak gelecekte tüm akıllı telefonların ya da muadili cihazların, her zaman açık kalan ekran modeline geçiş yapacağına inanıyoruz. Biz ilk adımı Yotaphone'u üreterek attık. Bu ürün gelecekte insanoğlunun telefonlarla olan iletişiminin bir sonraki evresini temsil ediyor."

Martynov, teknoloji pazarında bu konu hakkında atılım yapılabilecek iki adres gördüğünü söylüyor. Bunlardan ilki pek tabi Yotaphone, ikincisiyse her türlü giyebilir teknolojik ürün.

Okuyucu Yorumları