Elektrik hattından veri aktarımı çok kolay!

HD videoları evinizdeki elektrik prizlerini kullanarak aktarabilirsiniz! İşte detaylar ve fiyat...

Elektrik hattından aktarım!

Western Digital, WD Livewire Powerline AV Ağ Kitini pazara sürdü. HomePlug AV uyumlu WD Livewire, son kullanıcının evindeki mevcut elektrik prizlerini kullanarak evin her yerine yüksek hızlı internet bağlantısı ulaşmasını sağlıyor.

WD TV medya oynatıcılarını tamamlar nitelikte olan WD Livewire Powerline AV Ağ Kiti, son kullanıcıların kolay ve ekonomik bir şekilde HD video içeriklerini ev eğlence merkezine taşımasını ve büyük dosyaları transfer etmesini ya da çok kullanıcılı online oyunlar oynamasını sağlıyor ve tüm bu işlevleri evin etrafında ağ kabloları dolandırmadan yapıyor. Kitin içindeki iki adaptörden çıkan dört bağlantı noktası ile son kullanıcılar router ve yedi ek cihazı yüksek hızlı ağlarına bağlayabiliyor.

HomePlug AV teknolojisine sahip WD Livewire AV Ağ Kiti kullanıcılara saniyede 200 megabite ulaşan hızda data transferi sağlarken, yedi bağlı cihaza kadar da full HD 1080p videoların hatasız geri oynatımını mümkün kılıyor. Kurulum bir lambayı prize takmak kadar kolay. Kullanıcıların odalar arasında mevcudun dışında yeni kablo çekmesine gerek kalmıyor. Yapılacak tek şey kitin içindeki adaptörlerden birini routera ve bir elektrik prizine takmak, diğer adaptörü de kablolu ağ bağlantısına ihtiyaç duyulan bir çıkışa takmak. Kullanıcılar dört bağlı cihaza video indirebildikleri gibi, routerlarında da üç ek ağ çıkışı elde edebiliyorlar.

İşte fiyatı ve özellikleri

İşte fiyatı ve özellikleri

WD Livewire Powerline AV Network Kit'in özellikleri:

- Kolay kurulum ve evin her yerinde anında ağ açılımı
- İki adet dört bağlantı noktalı Home Plug AV adaptörü
- İki Ethernet Kablosu,
- İki güç kablosu,
- Hızlı kurulum klavuzu,
- WD Livewire yardımcı programı bulunan CD,
- Garanti ve destek klavuzu ve
- 2 yıl sınırlı garanti.

WD Livewire Powerline AV Ağ Kit HomePlug AV onaylı ve IEEE 802.3 ve IEEE 802.3u uyumlu. Kit için bir r ve AC elektrik prizi gerekir.

Yeni WD Livewire Powerline AV Network Kit 1 yıl sınırlı garantiye sahiptir. WD Livewire seçkin distribütörlerden ve online olarak wdstore.com adresinden temin edilebilir. WD Livewire Proline AV Ağ Kiti için tavsiye edilen satış fiyatı 129 Euro 'dur.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları