Elektrik hattından yüksek hızda internet!

Elektrik hattınız, bu ürünle birden fazla HD filmi oynayabilecek kadar hızlı bir ağa dönüşebilir!

Elektrik hattından internet!

TP-LINK Türkiye, elektrik hattını kullanarak ağ genişletmeyi sağlayan yeni powerline adaptör modelini satışa sundu. Dünyanın en küçük powerline adaptörlerinden biri olan TL-PA6010KIT, 600Mbps'ye ulaşan yüksek hızı ile aynı anda birden fazla HD video indirimi sırasında bile iyi performans sunuyor.

Yüksek hızı, küçük boyutu ve kolay kurulumu ve kullanımı ile dikkat çeken ürün, kablo çekmeden, başka bir yatırım yapmadan var olan interneti elektrik hattı üzerinden evin ya da ofisin farklı bölümlerine taşımayı sağlıyor.

TP-LINK AV600 gigabit powerline adaptör TL-PA6010KIT, mevcut elektrik hattını yüksek hızlı bir internet ağına dönüştürüyor. Üstelik bu işlem herhangi bir ek kablo, cihaz vb gerekmeden, çok kolay bir şekilde yapılabiliyor. Mevcut internet bağlantısını sağlayan cihaza (modem ya da router) TL-PA610KIT içindeki ilk adaptörü ethernet kablosu ile bağlayarak adaptörü elektrik prizine takmak, tüm elektrik altyapınızı internet ağına çevirmek için yeterli oluyor. İnternete bağlanmak istenen herhangi bir oda ya da bölümdeki bir elektrik prizine de ikinci adaptörü takarak o bölüme kablo çekmeksizin kolaylıkla internet taşınabiliyor. Üstelik ürünün yüksek hızı sayesinde 600Mbps bağlantı hızına ulaşılabiliyor.

Aynı anda birden fazla HD video

Aynı anda birden fazla HD video

Aynı anda birden fazla HD video

TP-LINK TL-PA6010KIT, HomePlug AV teknolojisi sayesinde 300 metreye kadar alanda 600Mbps'ye kadar yüksek hızda ve istikrarlı veri transferi ve yüksek bant genişliği sağlıyor. Bu sayede multimedya eğlence ağı kurmak için ideal bir çözüm olan ürün ile aynı anda birden fazla HD video, hatta 3 boyutlu filmler indirilebiliyor.

Bilgisayarların yanı sıra IPTV Set-Top-Box, NAS diskleri, oyun konsolları ve yazıcıları ağa bağlamayı sağlayan, tüm bu ürünlerle uyumlu olan KIT, gigabit RJ45 Ethernet girişi sayesinde aynı anda birden fazla HD video akışını, düzgün olarak iletebiliyor.
Yeni ultra-kompakt yapısı sayesinde dünyanın en küçük powerline adaptörlerinden biri olan ürün, böylelikle her yere rahat taşınabiliyor.

Yüzde 80 enerji tasarrufu sağlıyor

Pratik tasarımı ve gelişmiş Güç Tasarrufu Modu ile diğer powerline adaptörlere göre daha az enerji tüketen TP-LINK TL-PA6010KIT, belli bir süre veri iletimi ya da alımı olmadığında otomatik olarak 'Güç Tasarrufu Modu'na geçiyor. Böylece yüzde 80'lere varan oranda enerji tasarrufu yapabilen ürün, veri iletimi başladığında yine otomatik olarak 'Çalışma Modu'na dönüyor.

Ürün ayrıca QoS işlevi sayesinde, veri iletiminde trafik önceliklendirmeyi de sağlıyor. Kullanıcılar çalıştıracakları uygulamaya göre trafik tipini seçebiliyorlar. Böylece ister görüntülü konuşma ister HD video indirme olsun yüksek bant genişliği gerektiren farklı uygulamalar birbirini engellemeden ve kesinti yaşanmadan kullanılabiliyor.

Okuyucu Yorumları