Elektronik alışverişin önemi giderek artıyor

Alışveriş sitesi Bicokurun.com, cepten alışveriş imkanı ve mobil ödeme olanağı sunmaya hazırlanıyor.

Yeniliğe hazırlanıyor

E -ticaret her geçen gün artan bir ivmeyle hayatımızda yer alıyor. Kullanılan kredi kartlarının güvenliği ve ürünü nesnel olarak görmeden yapılan alışverişe karşı tereddütlü bakış ilk zamanlar e-ticaretten insanları uzak tutsa da, site alt yapılarının güçlenmesi ve kolay alışveriş olanağının cazipliğine birde fiyatta uygunluğun eklenmesi e-ticarete ilgiyi artırıyor.

Bu alanda faaliyet gösteren www.bicokurun.com internet sitesinin koordinatörü Mehtap Eryiğit Çağlar özellikle uygun fiyat avantajlarının tüketiciyi e-ticaret sitelerine yönlendirdiğini söylüyor. Bicokurun site Koordinatörü Çağlara göre internet üzerinden alışveriş yapma alışkanlığı edinen tüketici beğendiği ürünü öncelikle arama motorları ve fiyat kıyaslama siteleri aracılığıyla parasal olarak kıyaslıyor. Böylece aradığı ürünü en uygun fiyatla bulma olanağına sahip oluyor.

E-ticaret sitelerinin aslında en büyük katkısı belki de günlerce gezerek bulamayacağınız bir çok ürüne saniyeler içinde ulaşmanız. Örneğin bicokurun.com adresinde yaklaşık 5 bin ürün bulunuyor. Bir ürüne ulaşmak için reyon reyon gezmeye gerek kalmıyor. Aradığınız ürünün teknik özelliklerini arama motoruna yazarak kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Yine internet üzerinden alışverişlerde avantaj haline gelen bir başka özellikte cazip ödeme kolaylıkları oluyor. Kredi kartlarına taksit imkanları ve ürünü görerek almak isteyenler için kapıda ödeme kolaylıkları sağlanıyor.

Bicokurun.com koordinatörü Mehtap Eryiğit Çağlar sitlerinde yakında mobil ödeme ile tüketicilerin telefonları ile de siteden alışveriş yapabileceğinin müjdesini verirken, bu işte önemli olanın müşterinin memnuniyetini korumak ve güveni sağlamak olduğunu bu yönde titiz bir çalışma yürüttüklerini belirtiyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları