Elinizi çabuk tutun: LCD'ye zam yakın

LCD monitör almak isteyip de fiyatların düşmesini bekliyorsanız, beklemeyi bırakın! İşte LCD zammı...

LCD zammı yolda!

DigiTimes'ın haberine göre içinde bulunduğumuz Aralık ayında LCD fiyatlarında büyük bir artış olacak.

Yurt dışında yılbaşı sezonu yüzünden alışveriş hız kazanırken, LCD monitör ve TV stokları tükenecek. Stoklarını eritip yeniden dolduracak olan satıcılar, yeni LCD monitörleri daha pahalıya alacak ve yeni gelecek olan LCD'ler de haliyle oldukça pahalı hale gelecek.

Yapılan analizlere göre LCD panel fiyatları şu an en düşük seviyede. Fiyatlar bundan sonra düşmeyecek, aksine yükselecek. Üreticilere yansıyan maliyetler de marka bağımsız olarak stoklara yeni giren LCD monitörlerin fiyatlarının artmasına sebep olacak.

Türkiye'de ne olacak?

Türkiye'de ne olacak?
Yeni nesil LED ekranlar göz dolduruyor

Bu zammın Türkiye'de de olup olmayacağına dair bir açıklama bulunmamasına karşın, yurt dışında ve global olarak gerçekleşen fiyat artışlarının ülkemizi de etkilemesi mümkün.

Elbette gözünü yeni gelecek olan, daha üst modellere diken kullanıcılar beklemeye devam edecek. Yeni LED LCD modellerinin görüntü kalitesi oldukça etkileyici ve pek çok kullanıcının ilgisi bunlara yöneliyor.

Ancak daha ucuza almak için bekleyen tüketicilerin, piyasada uzun süredir bulunan ve ekonomik fiyatlara satılan pek çok modelin, daha pahalı yeni modellerle değişebileceğini göz önünde bulundurmasında fayda var.

Okuyucu Yorumları