ELLE TÜRKİYE'den Sevgililer Günü Hediyesi

Güzelliklerle dolu yepyeni bir öneriyle karşınızdayız. Şubat ayına özel bu kutuda ekibimizin test ettiği, Avon'un en sevilen 9 ürünü bulunuyor.

ELLE'den Sevgililer Günü hediyesi

Güzelliklerle dolu yepyeni bir öneriyle karşınızdayız. Şubat ayına özel bu kutuda ekibimizin test ettiği, Avon'un en sevilen 9 ürünü bulunuyor. Toplam değeri 569 TL olan ama 109 TL + KDV (kdv dahil 128,62 TL) gibi avantajlı fiyatla satışa çıkan ELLE Beauty Box'ı kendinize ya da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Satın alma linki: https://beautybox.elle.com.tr/product/detail/elle-beauty-box-subat

ELLE BEAUTY BOX İÇİNDE NELER VAR?

Anew Ultimate Gold peel-off maske:
Solgun görünen cildinin altın gibi ışıldamasını arzu edenleri hedefleyen ürün, cildin pürüzsüz ve enerjik görünmesini destekliyor. Altın içeren ve soyulabilen bu maske çok pratik.

Avon True Calming Effects fondöten:
Aloe, papatya ve lavanta içeren mat fondöten ile doğal mat ve canlı görünüm elde etmek elinizde. A ve E vitamini içeren bu fondöten, özellikle hassas ciltler için doğal kapatıcılık arayanlara göre tasarlanmış.

Avon True Glimmerstick göz kalemi:
Glimmerstick açılıp kapanabilen göz kalemi; 12 saate kadar kalıcı etkisi, suya dayanıklı özelliği ve 17 farklı renk seçeneği ile bazen tek başına dahi makyajı yükseltmeye yetiyor.

Avon True dudak bakım yağı:
Doğal yağlar içeren bu dudak bakım ürünü hem çantanızın vazgeçilmezi hem de bakım rutininizin olmazsa olmazı olacak.

Anew Clinical hyalüronik asit içeren konsantre yüz bakım jeli:
Önce kırışıklıklar sonra yeniden şekillenen bir cilt görünümü isteyenlere saf hyalüronik asit içeriği ile daha dolgun bir cilt görünümü yaşatıyor.

Avon True Ultra Volume maskara:
Bir maskaradan beklediğimiz her şey onda var. Dolgunlaştıran, uzatan, çoğaltan Ultra Volume Maskara, siyah ve daha siyah renklerle kadınların beğenisine sunuluyor.

Avon True Perfectly Mat ruj:
Kolay sürülen, saatlerce kalıcı yüzde 100 gerçek mat True Perfectly mat ruj, dudakları kurutmuyor. 14 farklı renk seçeneği ile kendinizi gün boyu iyi hissetmeye hazır mısınız?

Anew Platinum Instant Smooth and Firm Eye göz kremi:
Sıkılığını kaybeden göz çevresini unutmadık. Krem göz çevresi için ürün arayan tüm kadınlara hitap ediyor.

Perceive Sunshine EDP parfüm:
Yasemin, mimoza ve mandalina içeriğiyle çiçeksi ve meyveli bir Perceive Sunshine mis kokulu bir seçenek.

Satın alma linki: https://beautybox.elle.com.tr/product/detail/elle-beauty-box-subat

Okuyucu Yorumları