Ello iOS uygulaması sonunda geldi!

Reklamsız popüler sosyal ağ, ilk mobil uygulamasını iOS için kullanıma sundu!

iOS uygulaması hazır!

Kullanıcı gizliliğine büyük önem veren reklamsız, idealist sosyal ağ Ello'nun en büyük eksikliği bir mobil uygulamasının olmayışıydı. Mobil platformlara doğru büyük bir hızla sürüklenen bir sektörde, akıllı telefon uygulamasına sahip olmamak özellikle bir sosyal ağ sitesi için düşünülemezdi.

Ello, iOS için hazırlamış olduğu uygulamayı kullanıcılarla paylaşarak mobil platforma giriş yaptığını duyurdu. Uygulamanın Android ve Windows Phone versiyonlar önümüzdeki ay kullanıma sunulacak.

Şirket yayınladığı manifestosunda temel olarak kullanıcılarını alınıp-satılan bir ürün olarak görmediğini, bu nedenle reklamverenlere hiçbir şekilde veri satmayacaklarını, hizmetlerinin şeffaflık ve sadelikle süreceğini bildiriyor.

Ello kurucusu ve aynı zamanda şirket CEO'su Paul Budnitz, kullanıcıların artık bir davet olmadan platforma katılabileceğini söyledi. Mobil versiyonu hazırlamadan önce Ello'nun tüm fonksiyonlarının eksiksiz olmasını istediklerini anlatan Budnitz, kullanıcıların bir sosyal ağda aradıkları tüm özellikleri barındırdıklarının altını çizdi.

Ello uygulaması iOS 8 ve üzeri versiyonlarda çalışacak. SoundCloud, Uscreen, Bandcamp, Vimeo, YouTube ve GIF desteği sunacak uygulama "güzel ve modern bir arayüz" vaat ediyor.

Okuyucu Yorumları