EMC FORUM 2008 için geri sayım başladı

Önemli isimlerin konuşmacı olarak katılacağı EMC Forum 2008, 18 Kasım'da gerçekleştirilecek.

EMC Forum 2008'e doğru…

"Bilgi"nin saklanması, yönetilmesi için birçok uzmanın biraraya geldiği, hizmet ve çözümlerin sunulduğu EMC Forum; 18 Kasım'da Four Seasons Bosphorus'da Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı - ARGE Ankara Milletvekili Reha Denemeç ve EMC Başkan Yardımıcısı Ken Steinhardt'ın katılımı ile gerçekleşiyor.

EMC'nin, yenilikçi veri yönetimi altyapısına yönelik, bu sene 2.si gerçekleşen etkinliği EMC Forum, 18 Kasım 2008 tarihinde Four Seasons Hotel Ortaköy'de gerçekleşiyor. Bilgi teknolojilerinde en son gelişmelerin ve çözümlerin paylaşıldığı EMC Forum'un bu seneki misafir konuşmacıları; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı-ARGE Ankara Milletvekili Reha Denemeç ve EMC Başkan Yardımcısı Ken Steinhardt.

Yıllardır başarıyla tüm dünyada organize edilen, bu yıl İstanbul'da ikincisi düzenlenen EMC Forum'da, önümüzdeki on yılda kritik bir konu olarak tartışılacak "Bilgi Odaklı Yaklaşım" masaya yatırılıyor ve "bilgi"nin yönetilmesi için sunulan hizmet ve çözümler tanıtılıyor.

EMC Forum 2008, hem kurumsal firmalar hem de kurumsallaşmak isteyen KOBİ'ler için danışmanlık, yeni teknolojiler, içerik yönetimi ve arşivleme, sanallaştırma, veri güvenliği, yedekleme ve felaket kurtarma gibi konuları adresleyen şirketleri bir araya getirerek, sektör temsilcilerine yakınlaşma ve iş ortaklarımız için de yepyeni potansiyel müşterilere ulaşma fırsatları yaratıyor.

Bilgi Odaklı yaklaşımın önemi

Günümüzde yöneticiler, yönetilmesi gereken en önemli değerin teknoloji değil, bilgi olduğunun farkındalar. Bilgi yönetiminde etkin olamayan girişimler, bunu küresel ekonomiye hakim olabilmek için kullanabilenlerin yarattığı bilgi yığınının altında çökecekler. Bu inanışla yola çıkan EMC, bugünün dünyasında doğru kişilerin, doğru zamanda, doğru bilgiye ulaşması için değerlendirilmesi gereken birçok konuyu yine konunun uzmanları ile forum katılımcılarına aktarıyor.

Program:
Tarih: 18 Kasım 2008, Salı
Four Seasons Bosphorus

09.30 - 10.00 Kayıt
10.00 - 12.00 Açılış konuşması ve ana oturum
12.00 - 13.30 Öğle Yemeği ve Sergi
13.30 - 17.30 Ara Oturumlar
17.30 - 19.30 Kokteyl, Geveze ve Bay J Show

Detaylı bilgi için: www.emcforumistanbul.com

Okuyucu Yorumları