En çarpıcı kızı tasarla, 2000 dolar kazan!

Kingston, Türkiye'de yapılacak ilk online HyperX Kızı Tasarım Yarışması'nı duyurdu.

Bu yarışma kaçmaz!

Bellek ürünlerinde bağımsız dünya lideri Kingston Technology Company Inc.HyperX Kızı Tasarım Yarışmasının 8 Haziran 2009 Pazartesi günü başladığını duyurdu.

En yenilikçi ve çarpıcı HyperX Kızı tasarım sahipleri ve yarışma boyunca oy kullanan kişiler arasından belirlenecek olan kazananlar 17 Temmuz 2009 tarihinde ilan edilecek. Kingston Teknology Satış ve İş Geliştirme Direktoru Kevin Wu, "Kingston, kapsamlı bellek ürünleri serisiyle uzun süredir global piyasada lider konumdadır. HyperX belleğimiz, yüksek performanslı bellek pazarının içerisinde bulunan Türkiye'deki kullanıcıların da seçimi olmuştur.

Bu kaliteli ürün serisini, her yaştan pc fanatiklerine, oyun tutkunlarına ve overclocker meraklılarına sunmayı amaçlıyoruz. Yarışma, PC tutkunlarının ve sanatçılarının Kingston HyperX'i daha iyi tanımasını ve tanırken eğlenmesini sağlayacak." dedi.

İşte birbirinden harika ödüllerin listesi

İşte birbirinden harika ödüllerin listesi

Yarışmaya katılan yarışmacılar içerisinden Birinci gelen tasarıma 2000$, İkinci gelen tasarıma 600$, Üçüncü gelen tasarıma ise 32GB Kingston HyperX DDR3 bellek hediye edilecektir. Ayrıca dereceye giren bu eserler Kingston'un resmi web sitesinde yayınlanacak ve kazanan tasarımlar Kingston HyperX ürün serisinin gelecekteki pazarlama faaliyetlerinde kullanılması şansına sahip olacaktır.

29 Haziran – 12 Temmuz tarihleri arasında www.kingston.com/turkey/hyperxgirl adresi üzerinden oylamalar başlayacak ve oylama yapanlar arasından Birinci gelen tasarımı oylayan ilk 50 kişiye 4GB USB bellek, İkinci gelen tasarımı oylayan ilk 25 kişiye 4GB USB bellek, Üçüncü gelen tasarımı oylayan ilk 10 kişiye 4GB USB bellek hediye edilecektir.

Herkes için bir kazan-kazan durumu olan HyperX Kızı tasarım yarışmasına tüm tasarımcılar davetlidir.Yarışmayla ilgili ayrıntılar için lütfen yarışma internet adresi olan www.kingston.com/turkey/hyperxgirl ziyaret ediniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları