En eğlenceli 10 iPhone uygulaması

iPhone'unuzu eğlence makinesine çevirecek 10 harika uygulamayı seçtik!

iPhone varsa sıkıntı yok!

Burada sizlerle paylaştığımız iPhone uygulamaları kesinlikle hiçbir işe yaramıyorlar... Can sıkıntısını yok etmek dışında!

1. Cat Piano: Karşımızdaki normal bir piyano değil: Tuşlarına basınca müzik notaları yerine farklı kedi sesleri duyuluyor. Piyano, Hello Kitty benzeri sade bir tasarıma sahip. Kedi seslerinden beste yapmak isteyenlere...

2. Action Movie FX: Yaya kaldırımına park eden araçları dev bir robotun ya da birdenbire gökten inen bir uzay gemisinin yok etmesini ister misiniz? Bu uygulama çektiğiniz videolara anında görsel efektler ekliyor. Çekim açısını doğru ayarladığınızda elde edeceğiniz efektlerin kalitesine şaşıracağınıza eminiz.

3. iSwap Faces: Fotoğrafı çekin, yüzlerin konumunu belirleyin, ten rengini ayarlayın... Gerisini uygulama hallediyor ve fotoğraftaki yüzlerin yerini değiştiriyor. Uygulamanın pek çok ücretsiz benzeri var ama iSwap nerdeyse her şeyi otomatik olarak hallediyor ve çok temiz sonuç veriyor.

4. iFunFace: Çektiğiniz fotoğraflar üzerinde oynamak hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı. Uygulama sayesinde sesinizi kaydedip fotoğraflara ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca "eserlerinizi" sevdiklerinizle paylaşmak da son derece kolay.

5. Jersey Shore Grenade Whistle: Karşınızdakinin sözünü gerçekten kaba bir şekilde kesmek mi istiyorsunuz? Jersey Shore dizisindeki berbat karakterlerin inanılmaz can sıkıcı seslerinin kayıtlı olduğu uygulamayı açıp telefonunuzun mikrofonuna üflemeniz yeterli. Ne üzerine konuşuyor olursanız olun, o konuşmanın o an sona ereceğine emin olabilirsiniz.

Karaoke, Carmageddon, Tetris ve fazlası!

Karaoke, Carmageddon, Tetris ve fazlası!

6. Sing! Karaoke: Haftalık, aylık ya da yıllık üye olarak faydalanabileceğiniz bu uygulama, telefonunuzu taşınabilir bir karaoke makinesine dönüştürüyor. Üyelik ücreti uygulamanın geniş şarkı arşivini görüntülemenizi sağlıyor. İsterseniz bir dolar ödeyerek tek bir parça da seçebiliyorsunuz.

7. Tetris Blitz: Bir şey söylemeye gerek var mı? Efsane oyun Tetris, iPhone'un gücünü arkasına alıyor ve bazı yeni fikirlerle harmanlanıyor. Yeniliklerden bazıları emektar oyuna gerçekten tazelik katıyor.

8. SketchBook MobileX: Autotools firmasının geliştirdiği Sketchbook Mobile, iPhone için üretilmiş en iyi çizim uygulamalarından biri. Son derece sade bir tasarıma sahip olan uygulama, akılınızdakileri karalarken kullanabileceğiniz pek çok araç sunuyor.

9. Carmageddon: Efsanevi PC oyunu iPhone'da! Oyunu hatırlayan iPhone kullanıcıları büyük ihtimalle zaten indirmiştir. Oyun, iyi bir iPhone uygulaması olmanın ötesinde, herhangi bir platformda gördüğümüz en iyi Carmageddon uyarlamalarından biri.

10. Minecraft – Pocket Edition: Cebinizde taşıyıp istediğiniz her yerde her zaman oynayabileceğiniz bir Minecraft! Oyunun hayranlarının başka bir şey duymaya gerek göreceklerini sanmıyoruz. Her yeni sürümüyle daha da iyi olan oyunun şu an 0.6.0 sürümü satışta.

Okuyucu Yorumları