En garip 5 iPad olayı!

Apple'ın 'sihirli' dediği iPad'i elde etmek için yapılan bu garip şeyler akıllara durgunluk veriyor!

En garip 5 iPad vakası!

Apple'ın 'iPad sihirli bir cihaz' sözleri sanırız doğru. Tablet, bazı kişileri öyle etkiledi ki bu hayranlar garip davranışlarda bulunmaktan kaçınamadılar. İşte en garip 5 iPad vakası:

Öldükten sonra iPad

Bu senenin başlarında Malezya'dan gelen raporlara göre Çin aileler, stokları tükenmekte olan iPad'lerin kağıt kopyalarının bulmak için büyük bir çaba harcıyorlardı. Sonradan ailelerin bu kağıt kopyaları, sahte para ve diğer lüks aletleri atalarının mezarlarında yıllık Qingming festivalinde yakmak için aradıkları ortaya çıktı.
Kağıt iPad'ler bu sene Çin'de çok popüler
iPad ayaklanması

Pekin'deki Apple Store'da iPad 2 almak isteyen bir müşterinin sırayı bozması, iPad kuyruğundaki müşterilerden dayak yemesiyle sonuçlanmıştı. Büyüyen olayda mağaza personeli de kavgaya katılmış, beş kişi yaralanmış ve mağaza, haftasonunda kapatılmak zoruda kalmıştı.

Sadece sıraya girmek 900 dolar!

Sadece sıraya girmek 900 dolar!
Fifth Avenue'daki iPad sırası

900 dolar ver, sıraya gir

iPad 2'nin yurtdışı fiyatları 500 dolardan başlıyor ancak onu almaya çok istekli olan müşteriler bundan çok daha fazlasını vermeye razılar. Hazem Sayed, Fifth Avenue Apple Store'daki ilk sırayı almak için bir öğrenciye 900 dolar ödemişti. Macworld, bu paranın tamamen ödenmeye değer olduğunu ve bu sayede Sayed'in iOS geliştirme projesini tanıttığını yazmıştı.

Parmağı koptu!

Colorado'da bir arkadaşı için iPad alan adam, bir hırsızın iPad'i almak üzere saldırmasıyla sadece iPad'i değil serçe parmağının bir bölümünü de yitirdi. iPad'i satın alan adam, iPad'in olduğu çantanın parmağına sarılı olduğunu ve hırsızın çantayı çok sert bir şekilde çektiğini söylüyor.

Böbreği ver, iPad'i al

17 yaşındaki Çinli genç, geçtiğimiz günlerde böbreğini bir iPad için 3.100 dolara satmasıyla manşetlere yükselmişti. Raporlara göre çocuk, organ tüccarına gidip hastnede böbreğini çıkarttırdıktan sonra enfeksiyon kapmıştı.

Okuyucu Yorumları