En hafif bavulu kapın, hayalinize uçun!

Hayalinizdeki tatil, sadece birkaç tık ötenizde, bu Facebook yarışmasında olabilir!

Yarışmayı kazanın, uçun!

Avrupa'nın liderlerinden, Türkiye'nin ilk uluslararası online seyahat acentası eDreams, ilk Facebook kampanyasıyla gezi tutkunlarının hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Eylül ayında www.edreams.com.tr adresli Türkiye sitesinin de açılmasıyla şu anda dünyada 19 ülkede uçak bileti, otel, araç kiralama ve diğer turizm hizmetleriyle hizmet veren online seyahat acentası eDreams, eDreams Türkiye Facebook sayfası üzerinden paylaşacağı, dünyanın keşfedilecek sonsuz güzelliklerine ve kültürlerine dair birbirinden ilginç bağlantılar, tartışma konuları ve Facebook sayfasına özel promosyonları ile gezi tutkunlarını bir araya getirmeyi amaçlıyor.

eDreams Türkiye Facebook sayfasının açılışına özel olarak 9 Aralık – 23 Aralık 2011 tarihleri arasında gerçkeleştirilecek 'En Hafif Bavulu Kap, Hayaline Uç' konseptli yarışma eDreams'in hayranlarına ilk sürprizi.

Yarışmaya katılmak için yapmanız gereken...

Yarışmaya katılmak için yapmanız gereken...

"En hafif bavulu kap, hayaline uç!"

2 hafta boyunca eDreams Türkiye Facebook sayfası üzerinden gerçekleştirilecek yarışmaya katılmak için ilk yapılması gereken Facebook'ta eDreams Türkiye sayfasını (www.facebook.com/eDreams.TR) beğenmek.

Her katılımcı yaırşmaya bavulunda ekstra 120 kilo ile başlıyor ve bavulunu hafifletmek için arkadaşlarını eDreams Türkiye sayfasını beğenmeye davet ediyor. Gönderdiği her davetiye için yarışmacı rakip bavullara 1kg ekleme hakkı kazanırken, kabul edilen her davetiyesi için de kendi bavulundan 1 kg çıkarma hakkı kazanıyor. Günlük en fazla 25 davetiye gönderme sınırının yanında, 1 günde 10 davetiyesi kabul edilen yarışmacı, bonus olarak bavulundan ekstra 5kg çıkarma hakkı kazanıyor.

Yarışmanın sonunda bavulunda en az kiloya sahip yarışmacı, oyunu yani kendi seçeceği Türk Hava Yolları noktasına 2 kişilik bilet hakkını kazanıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları