En Hızlı SD Bellek Kartları PRETEC’ten

Bellek kart teknoloji lideri olan PRETEC, yeni 133X hızlı SD bellek kartlarını duyurdu. Üstün kaliteli PRETEC SD kartlar Temmuz’da Hızlı Sistem stoklarında.

En Hızlı SD Bellek Kartları PRETEC’ten

Yeni nesil dijital fotoğraf makineleri, dijital video kameralar ve cep telefonları artık çok daha üstün becerilere sahipler. Bu cihazların performansları ve ihtiyaç duydukları depolama kapasitesi her geçen gün daha da artıyor. Düşük hızdaki bellek kartları yeni nesil dijital cihazların hızını kesiyor ve gerçek performanslarını sergilemelerine engel oluyor. PRETEC’in yeni 133X SD bellek serisi, giderek daha yüksek hız ve kapasite talep eden yeni nesil ürünler için uygun bir çözüm niteliğinde.

Türkiye’de Hızlı Sistem tarafından getirilecek 133X SD bellek serisi, saniyede 20 MB veri aktarım hızına sahip. PRETEC 1GB 133X SD bellek kartı, 5 megapiksellik resimlerden oluşan 1 GB büyüklüğündeki bir klasörü bir dakikadan az bir sürede kopyalayabiliyor.

PRETEC’in yeni SD bellek serisi halen piyasada olan 60X hızlı üst seviye SD belleklerden yaklaşık iki kat daha yüksek bir veri erişim hızına sahip. 60X bellekler saniyede yaklaşık 9 MB veri okuyabilirken 133X hızlı bellek kartlarında bu miktar saniyede 20 MB okuma hızına eşdeğer.

PRETEC bu yüksek hıza yeni yüksek hızlı veri işleme algoritmaları ve "Dual Channel" teknolojisi sayesinde ulaştı. PRETEC 133X SD bellek kartı 16-bit veriyolu mimarisine sahip.

Nem ve sarsıntı gibi etkenlere karşı dayanıklı, güvenilir ve sağlam bir yapıda tasarlanmış olan PRETEC 133X SD bellek kartları aynı zamanda en üst seviyede veri koruma özelliklerine de sahipler.

PRETEC bellek ve aksesuar ürünlerinin Türkiye distribütörü olan Hızlı Sistem Ürün Grubu Sorumlusu Bora Demirkan, yeni PRETEC 133X SD bellek kartlarının Temmuz ayı ortasında Hızlı Sistem stoklarına gireceğini belirtti. Demirkan’ın verdiği bilgiye göre yeni nesil PRETEC 133X SD bellekler 256MB, 512MB ve 1GB kapasitelerle satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları