En iyi 33 USB oyuncağı

USB arabirimini kullanan 33 büyüleyici "oyuncak..." Hepsi makalemizde...

En iyi 33 USB oyuncağı

Piyasada pek çok USB aksesuarı var. Bu rengarenk oyuncakların bir kısmı güzel, bir kısmı çılgın, kimileri kullanışlı. Ancak hepsinin tek bir ortak noktası var: Enerjilerini bilgisayarınızın USB girişinden alıyorlar. Biz de bu aksesuarları sizin için inceledik ve 33 tanesini seçtik.

İçlerinden en çok hoşumuza giden iki tanesini ilerleyen sayfalarda tanıtacağız. Ancak hepsi bu kadar da değil. USB arabirimini kullanan 33 müthiş oyuncak, galerimizde sizleri bekliyor... Tıklayın...

Speed Link Competition Pro

Speed Link Competition Pro

Retro ve oyun meraklıları için mükemmel bir oyuncak. Şu anda ünlü joystick'in 25. yılı şerefine altın kaplama ve sınırlı sayıda üretilmiş ve numaralandırılmış bir sürümü satılıyor. Commodore 64 döneminde ortaya çıkan bu joystick'in yanında bir C64 ve Amiga oyunları koleksiyonu CD'si de geliyor. Koleksiyon 50 oyundan oluşuyor ve Defender of the Crown, Turrican ve World Championship Soccer gibi klasikleri içeriyor. Competition Pro, CD'deki oyunların yanında joystick destekleyen her türlü PC oyununda kullanılabiliyor.

Bize göre...

Günümüz oyun standartlarında bu joystick belki de biraz demode bir aksesuar. Ele tam oturmuyor ve çok fazla zorlamaya dayanmıyor. Kısacası, modern oyunlarda kullanmak isterseniz pek doğru bir seçenek değil ama nostalji için eşsiz. Özellikle yanında gelen oyunlar, retro meraklıları için paha biçilmez değerde. Eğer satın alırsanız iyi davranın, yaşına saygı gösterin.

Fiyatı: Yaklaşık 15 Euro

Celluon Magic Cube

Celluon Magic Cube

Çok kullanışlı, çok şık ama pahalı. Magic Cube, düz bir yüzey üzerine lazerle bir klavye yansıtıyor ve parmak hareketlerinizi tanıyarak normal bir klavye işlevi görüyor. Bluetooth ve USB desteği olan cihaz hem tablet ve akıllı telefonlarda, hem de bilgisayarlarda kullanılabiliyor. İhtiyaç duyabileceğiniz sürücüler de Magic Cube ile birlikte geliyor. Klavye oldukça iyi çalışıyor. Doğal olarak mekanik bir klavyedeki dokunma hissine sahip değil, alışmak da birkaç dakika sürüyor, ancak dokunmatik ekranlarda klavye kullanıyorsanız bu aksesuar ile çok daha hızlı yazacağınız kesin. Eğer Magic Cube'u bir bilgisayara bağladıysanız, fare işlevini de kullanabiliyorsunuz.

Bize göre...

Magic Cube yeni bir cihaz değil. Serinin ilk modeli 2005 yılında piyasaya sürülmüştü. Çok mantıklı olduğunu düşündüğümüz bu buluş sayesinde klavyeniz her an yanınızda. Cihazın bizce tek eksisi, sadece İngilizce karakterleri desteklemesi. Yine de hayatınızı kolaylaştıracağı kesin.

Fiyatı: Yaklaşık 150 Euro

Hepsi bu kadar da değil. USB arabirimini kullanan 33 müthiş oyuncak, galerimizde sizleri bekliyor... Tıklayın...

Okuyucu Yorumları