En İyi Alarm Uygulamaları 2017

Uyanmakta veya yataktan çıkmakta zorluk çekiyorsanız, bu 5 uygulama sizi uyandırmak için her yolu deniyor!

Yataktan çıkartan 5 alarm!

Zamanında uyanmanız şartsa ve sabahları uyanmakta zorlanıyorsanız, aşağıdaki acımasız uygulamalardan birine ihtiyacınız var. Bu uygulamalar, siz belirli bir aktivitede bulunmazsanız, örneğin telefonunuzu sallamazsanız veya banyonun fotoğrafını çekmezseniz, inatla ses çıkarmaya devam ediyorlar. İşte sizi yataktan kaldırıp, tekrar yatağa girmenizi engelleyen 5 ücretsiz alarm uygulaması.

1. Wake Me Up (Android, iOS)

Wake Me Up'ı susturmak için yataktan çıkıp yürümeniz gerekiyor. Uygulama, yürümeyi taklit edip etmediğinizi algılıyor. Alarmı ayarlarken kaç kez "Snooze" (kestirmek) düğmesine basabileceğinizi ve kaç adım atmanız gerektiğini seçebiliyorsunuz.

Google Play'den indirin: Wake Me Up

Apple App Store'dan indirin: Wake Me Up

2. Alarmy (Android, iOS)

Herkesin sabah kalktığında yaptığı bir şey vardır; duş almak veya mutfağa gidip kahve yapmak gibi. Sabah hangisini yapıyorsanız, bunu Alarmy içerisinde işaretleyin. Alarmı kapatmanız için tek yol, sabah kalktığınızda bu yerin fotoğrafını çekmek olacak.

Alarmy bu şekilde hem tam olarak uyanmanızı sağlıyor, hem de sizi yapmanız gereken şeye yöneltiyor. Geliştirici, seçeceğiniz konumun yataktan uzak olmasını ve ışığın tutarlı olmasını öneriyor. Sabah susmayan bir alarmla uğraşmamak için uygulamayı kullanmadan önce birkaç kez denemenizde fayda var.

Google Play'den indirin: Alarmy

Apple App Store'dan indirin: Alarmy

3. Wake N Shake (iOS)

Alarmı susturmak için telefonu sallamanızı isteyen uygulamalar var. Ancak bunları hiçbiri Wake N Shake kadar kaslarınızı zorlamıyor. Aşağıdaki video yalan söylemiyor... Uygulama şimdilik sadece iPhone'da çalışıyor.

Apple App Store'dan indirin: Wake N Shake

4. Shake-It Alarm (Android)

4. Shake-It Alarm (Android)

Wake N Shake telefonu sallayarak alarmı kapatmanızı sağlarken bundan daha fazlasını isteyenler de var. Shake-It Alarm'daki ikinci mod, cihaza doğru tekrar tekrar çığlık atmanızı istiyor. Uygulamadaki bir işlev, alarmı kapatmamanız halinde kişi listenizdeki bir kişiye mesaj da gönderebiliyor. Bu durumda alarm sizi uyandırmazsa, arkadaşınız uyandırıyor.

Google Play'den indirin: Shake-It Alarm

5. I Can't Wake Up (Android, iOS)

Şimdiye kadarki yöntemleri beğenmediyseniz, bir de I Can't Wake Up'a bakın. Uygulama, hem kafanızı hem de vücudunuzu çalıştıracak görevlerle geliyor. I Can't Wake Up içerisinde matematik problemleri, hafıza problemleri ve mantık problemleri var. Bunların yanında alarmı susturmak için telefonu sallayabiliyor, barkod okutabiliyor ve birkaç sözcük yazabiliyorsunuz.

Google Play'den indirin: I Can't Wake Up

Apple App Store'dan indirin: I Can't Wake Up

Okuyucu Yorumları