En iyi oyun duvar kâğıtları burada...

Güncel veya çıkacak olan oyunların yüksek çözünürlüklü müthiş duvar kağıtları burada...

Masaüstüne makyaj vakti

Dünyanın en önemli oyun etkinliklerinden biri olan E3'te sayısız yeni oyun duyuruldu. Şimdiyse can sıkıcı bir şekilde güncel bilgileri ve resimleri beklemek başlıyor. Duvar kâğıtlarımız ile yarının oyun-hitlerini şimdiden masaüstünüze getirebilirsiniz.

İster grafik harikası "Final Fantasy 13", ister Blizzard projesi "Starcraft 2" olsun: Resim köşemizdeki duvar kâğıtları ile çıkacak olan ve şu anda gündemde olan oyunlardaki en güzel sahneleri masaüstünüze getirebilirsiniz.

İpucu: Her gün yeni bir arka plan resmi kullanmak isteyenler, en çok sevdiği duvar kâğıtlarını indirmeli ve bunların hepsini sabit diskte yeni bir dizine yerleştirmeli. Her seferinde resmi elinizle değiştirmektense bu işi düzenli aralıklarla otomatik olarak yapabilen ücretsiz Free Wallpaper Changer aracını indirin.

Sunacağımız duvar kâğıtları Vista, XP ve diğer tüm işletim sistemlerinde sorunsuz bir biçimde çalışmaktadır. Resimleri tam çözünürlükte görmek için, üstlerinde bulunan çapraz ok simgesine tıklamanız gerektiğini unutmayın...

Okuyucu Yorumları