En iyi Windows 8 uygulamaları!

Windows 8'in en iyi "Metro uygulamalarını" seçtik... İşte Windows'un yeni yıldızları...

En iyi Windows 8 uygulamaları

Windows 8'in Tüketici Önizleme sürümü pırıl pırıl görünen Metro arayüzünün yanında Windows Store ile uygulama indirmemize de izin veriyor. Mağazada henüz çok sayıda uygulama bulunmuyor, şu an belki 100 uygulama dahi yok. Ancak işin en iyi tarafı, önizleme süresince tüm uygulamaların bedava olması.

İşte Windows 8 uygulamaları arasında dikkatimizi çeken en iyi uygulamalar:

Ashampoo ImageFX: Fotoraflar üzerinde oynamak, onlara efektler uygulayarak daha çekici görünmelerini sağlamak Ashampoo ImageFX ile çok kolay.

Grandtophone: Windows 8 cihazınızı bir müzik enstrumanına dönüştüren bu uygulama, özellikle dokunmatik cihazlarda çok iyi çalışıyor.

Vimeo: Video sitesi Vimeo'nun videoları her zaman yüksek kalitede.

Verimlilik ve oyunlar

Verimlilik ve oyunlar

VerimlilikVerimlilik

Evernote: Popüler not alma uygulamasının Windows 8 sürümü de mevcut. Uygulama ile notlar yazabiliyor, notlar arasında arama yapabiliyor, notları paylaşabiliyor ve daha fazlasını yapabiliyorsunuz.

Elements Weather Forecast: Uygulama ile 7 günlük, 3-6 saatlik hava tahminleri alabiliyor, uygulamaya gitmek zorunda kalmadan hava durumunu takip edebiliyorsunuz.

Oyunlar

Pirates Love Daisies: Orijinal olarak HTML5'de geliştirilen oyun, bağımlılık yapan bir kule savunma oyunu.

Cut the Rope: Halatları doğru sırayla ve doğru zamanda keserek Om Nom'u beslemelisiniz. Oldukça bağımlılık yapıcı bir oyun.

Wordament: Oyun karşınıza bir ızgara üzerinde dizili harfler getiriyor. Yapmanız gereken harfler arasında bitişik olan kelimeleri bulmak. Oyun, çevrimiçi olarak da oynanabiliyor.

Okuyucu Yorumları