En iyi World Of Warcraft Eklentileri!

CHIP Download tecrübeli Warcraft oyuncuları karşısında şansınızı artırmanıza yardımcı oluyor!

WoW için hile paketi!

Azeroth'da hayatınızı kolaylaştırıyoruz... Dünya çapında 11 milyondan fazla oyuncusu olan World of Warcraft ülkemizde de en popüler online oyunlardan biri. Şu ana kadar World of Warcraft için iki genişleme paketi sunuldu. Bunlardan biri The Burning Crusade, diğeri ise Wrath of the Lich King. İkisi de tüm zamanların satış rekorlarını alt üst etmiş durumdalar.

CHIP Download tecrübeli World of Warcraft oyuncuları karşısında mücadele edebilme şansınızı artırmak için kullanabileceğiniz en iyi 20 World of Warcraft eklentisini bir araya getirdi!

World of Warcraft oldukça karmaşık bir oyun ve bazı oyuncuların oyun hakkındaki bilgi dağarcığı göz kamaştırıyor. Bu yüzden bir çok yeni oyuncu World of Warcraft içerisinde hayatlarını kolaylaştırmak için eklenti adını verdiğimiz yardımcı programlar kullanıyorlar.

Özel dosya: En iyi Word Of Warcraft Eklentileri!

Hangi karakteri oynuyor olursanız olun CHIP Download tarafından hazırlanmış olan bu özel dosya içerisinde yer alan World of Warcraft eklentilerinin oyun boyunca işinize çok yarayacağını göreceksiniz.

Okuyucu Yorumları