"En keskin" iPhone kılıfı!

Bugüne dek pek çok iPhone kılıfı görmüş olabilirsiniz. Ama bu kadar "keskinini" ilk kez göreceksiniz

"En keskin" iPhone kılıfı!

Yeni bir akıllı telefon aldıysanız, yapacaklarınızın başında kendisine güzel bir kılıf almak gelir. Fakat gelişen ve sürekli değişen akıllı telefon modelleri sayesinde, artık envai çeşit farklı telefon kılıfı bulmak mümkün.

Başlı başına bir pazar haline gelmiş olan kılıf sektörünü yakından takip edenlerin miktarı ise öyle hiç de azımsanacak seviyede değil. Birçok kullanıcı sadece farklı sebeplerden ötürü ilginç kılıf modellerini kullanmaktan keyif duyuyorlar. TaskOne iPhone kılıfı ise bu güne kadar çıkmış olan tüm kılıfları bir köşeye itebilecek cinste, dikkat çekici farklı özellikleri içerisinde barındırıyor.

Akıllı telefon denildiği zaman akla ilk gelen "multitasking" yani birden fazla işlemi aynı anda yapabilme özelliği, bu kılıfın doğasında bulunuyor. Bilinen İsveç Çakılarının özelliklerinden yola çıkılarak tasarlanmış olan TaskOne iPhone kılıfı, tıpkı bu çakılarda bulunan özel lazerli kesim tekniği ile üretilmiş ve birbirinden bağımsız çalılan 16 farklı parçayı kılıf aracılığı ile kullanmamıza olanak tanıyor.

Tüm bu farklı parçaları üzerinde taşımasına rağmen sadece 89 gram gibi az miktarda ağırlığa sahip olmasıysa en önemli özellikleri arasında yer alıyor. TaskOne için ön siparişler şimdiden açılmış durumda. Nisan ayıda 90 dolar etiket fiyatından satışa çıkacak olan ürün, iPhone 4, 4S ve 5 modelleri ile uyumlu kılıflar ile karşımıza çıkacak.

Okuyucu Yorumları