En kötü 10 sabit disk "vukuatı!"

"Sabit diskimin başına ne gelebilir ki" diye düşünüyorsanız, bu 10 olay fikrinizi değiştirecek!

Sabit disk "vukuatları!"

Sabit disklerinin başına yanmak, ya da yüksek bir yerden düşmek gibi türlü şeyler gelen müşteriler, çareyi Disklabs'ı aramak da buldu. İşte sabit disklerindeki bilgileri geri almak için Disklabs'ı arayan müşterilerin, başlarına gelen en garip 10 olay.

"Evim havaya uçtu!" Gaz sızıntısı nedeniyle evi havaya uçan müşterinin bilgisayarı arka bahçesine fırlamış.

"Laptop'umu arabayla ezdim!" İşe geç kalan müşteri, aceleyle dizüstü bilgisayarını arabanın üstüne koyuyor ve evde unuttuğu cüzdanını almaya dönüyor. Daha sonra yola doğru çıkan müşteri, dizüstünü hatırlıyor ve park yerine doğru geri geri hamle yaparken yere düşen dizüstünün üzerinden geçiyor.

"Dizüstüm patladı!" Sabit diskini yanlış güç kaynağına bağlayan müşteri, dizüstünden gelen elektrik şokuyla beraber yere fırlıyor. Tabii ki sabit disk de yanıyor.

"İkinci kattan aşağı düşürdüm.. Bilerek." Dizüstü bilgisayarın elastik dayanıklılığını test eden müşteri, dizüstünün içerisindeki bu testler için özel olarak hazırlanmış sabit diskin gerçeğiyle değiştirildiğini bilmiyormuş. Sabit diskteki bilgiler kurtarıldı.

Devamı, ikinci sayfada...

İyi pişmiş bir sabit disk!

İyi pişmiş bir sabit disk!
Mikrodalga fırın sahiplerinin en sevdiği şeylerden biri, içerisine türlü malzemeler atıp olanları izlemek...

"Anneme verilerin nasıl silineceğini gösteriyordum, sonra yanlış veriyi sildim." Bağış için verilecek olan bilgisayardaki verileri silmek isteyen müşteri, yedek yapmadan yanlış veriyi silince çareyi DiskLabs'ı aramakta bulmuş.

İşten atılan şirket çalışanı intikam almak için tüm şirketin e-posta sunucusunu silmiş. Kötü yazılımlar nedeniyle silinen e-postalar, veri kurtarma işlerinin son zamanlarda büyük bölümünü oluşturuyor.

"Karım telefonu kafama attı" Mobil cihazın ekranı oldukça kötü hasar görmüş olsa da içerisindeki veriler kurtarılabilmiş.

"Çocuklarım sabit diskimle banyo yapmaya karar verdiler." 4 yaşındaki ikizler babalarının parlak turuncu sabit diskini oyuncak sanıp banyoya sokmuşlar. Sonuçta içerisindeki veriler kurtarılmış.

"Sabit diski mikrodalgada pişirdim." Bir öğrenci mikrodalgaya konan sabit diske neler olabileceğini merak etmiş. Sonuçta da verileri kurtarmak için çareyi DiskLabs'i aramakta bulmuş.

"Omuzumdan düştü." Omuzundaki fermuarı açık dizüstünün bir de emniyet kayışlarını takmayan müşterinin dizüstü bilgisayarı bir arabaya çarpmış.

Okuyucu Yorumları