En “moda” yeni yıl hediyesi: iPod

Son dönem hakkında en çok konuşulan “moda” ürünlerden iPod, iPod mini ve iPod Photo şu aralar dünyaca ünlü sporcu, moda tasarımcısı, film yıldızı, pop yıldızı ve diğer jet set kalabalığı peşinden sürüklüyor.

En “moda” yeni yıl hediyesi: iPod

Moda dünyasının ünlü tasarımcıları ve markalarının yakından takip ettiği “moda” ürün iPod için Karl Lagerfeld ve Gucci gibi markalar özel çantalar ve kaplar üretirken, David Beckham, Victoria Beckham ve Alicia Keys gibi ünlüler iPod’larını yanlarından ayırmıyorlar. Türkiye’de ise iPod’un öncülüğünü ünlü futbolcu Pierre Van Hooijdonk, şarkıcı Nil Karaibrahimgil, Yazbükey tasarımcısı Emel Kurhan ve Yasemin Kozanoğlu yapıyorlar.

Bu ünlüler gibi siz de iPod sahibi olmanın ayrıcalığını sevdiklerinize yaşatmak isterseniz, onlara iPod hediye etmenin tam zamanı. Apple’ın en son teknolojik ürünü Mac ve Windows uyumlu dijital müzikçalar iPod, iPod mini ve yeni renkli ekranıyla üretilen iPod Photo’lar, yılbaşında sevgisini ayrıcalıklı bir hediye ile dile getirmek isteyenler için eşsiz bir seçenek olacak.

Kendi iPod’unu kendin yarat, iPod’una imzanı at!

iPod hediyesini Bilkom e-Store’dan (estore.apple.com.tr) alanlara ise bir sürpriz var. iPod’un arka yüzeyine lazerle istediğiniz mesajı 49 YTL yerine ücretsiz olarak yazdırabilirsiniz. Yaratıcılığınız size kalmış. Bunun için Bilkom eStore’dan sipariş verdiğinizde iPod’unuzun arka yüzeyine mesaj yazdırmak istediğinizi belirtmeniz yeterli. Satın alınan iPod üzerine mesaj yazıldıktan sonra 5 gün içinde Bilkom tarafından adresinize ulaştırılıyor. Bilkom’un bu kampanyası sadece 1-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak. iPod 20GB 329 EUR+KDV, iPod 40GB 429 EUR+KDV, iPod mini ise, 259 EUR+KDV fiyatları ile ülkemizde satılıyor. iPod Photo’nun ise 40 GB’lık modeli 529 EUR+KDV, 60GB’lık modeli ise 629 EUR+KDV’lik fiyatla satışa sunuldu.

Yeni yıl hediyesi olarak hem Mac hem de Windows uyumlu iPod’u seçenler sevdiklerine, 40GB’lık modeli ile bin adet müzik CD’sine denk, tam 10,000 şarkı kapasiteli benzersiz bir müzik arşivini her an yanlarında taşıma ve dinleme ayrıcalığını yaşatacaklar. Yılbaşı hediyesi olarak iPod’un kardeşi iPod mini’yi seçenler ise 4GB’lık cihaza bin şarkı sığdırmanın keyfini yaşayacaklar. Apple’ın ünlü müzik grubu U2’nun fanları için hazırladığı 20 GB boyutundaki iPod U2 Special Edition’ları seçenler de U2 koleksiyonu yapan müziksever dostlarına özel bir hediye sunmanın ayrıcalığını yaşayacak.

iPod’u bir adım daha ileriye taşıyan iPod Photo’yu seçenler ise sevdiklerine, 10,000 adete kadar şarkı kapasiteli 40GB ve 15,000 adete kadar şarkı kapasiteli 60GB modellerini hediye edebilecekler. Kullanıcılar, 25,000 adete kadar fotoğraf ve müzik arşivini depolayabilme kapasitesine sahip olan iPod Photo’nun yüksek çözünürlüklü ekranından fotoğraflarını görebilecekler.

Kartvizit boyutunda olan iPod mini ve büyük kardeşi iPod’a FireWire veya USB 2.0 bağlantı ile bin şarkıyı 10 dakikadan daha kısa bir sürede yükleyebilen müzik severler, iPhoto ile de favori müziklerini ve favori fotoğraflarını biraraya getirerek büyüleyici slayt gösterimleri yapabiliyorlar. Geliştirilmiş pil ömrü ile kullanıcılarına 15 saate kadar müzik dinleme veya 5 saate kadar slayt gösterimi imkanı sunan iPod Photo’nun TV çıkışı özelliği ile hazırlanan slayt gösterimlerini projeksiyon cihazına veya televizyona aktarmak mümkün olabiliyor.

Okuyucu Yorumları