En sevilen iPhone 5C hangisi?

Apple, ön siparişlere göre kullanıcıların favori iPhone 5C modelini ilan etti. İşte o model!

En sevilen iPhone 5C o!

Dünya pek çok farklı renk sever ile dolu. Eğer Apple'ın iPhone 5C ön siparişlerini dikkate alır isek, limon rengi, safran rengi veya başka herhangi bir sarı rengini sevenlerin sayısı ise oran olarak önde yer alıyor olabilir.

iPhone 5C ön siparişlerinin alımı Cuma günü ABD'de başladı ve gözüken o ki sarı model siparişleri hızlı bir şekilde öne geçmiş durumda. Apple'ın iPhone 5C sayfasında, yeni ve daha karşılanabilir bir fiyata sahip olan iPhone'un söz verildiği gibi 20 Eylül'de kargoya hazır olacağı gözüküyor. Ancak sarı olan modelin kargosunun 5 gün daha geç başlaması bekleniyor. Ayrıca ABD'li operatör Sprint de sarı 5C'nin sahibine ulaşmasının 1 hafta daha fazla sürebileceğini söyledi ve "Elinize (en kötü ihtimal) 9/20 oranında zamanında ulaşması için elimizden geleni yapacağız" açıklamasında bulundu.

Belki de, bazılarımız gibi, Sprint ve Apple da sarının en popüler renk olmayacağını düşündü. Ancak görünen o ki, diğer bir ABD'li operatör olan Verizon, sarı modele çok miktarda yatırım yapmış durumda. Belki de "büyük kırmızı" olarak adlandırılan bir firma için bir miktar ironi dolu bir hareket...

Okuyucu Yorumları