En sıcak iPhone 5S ve 5C dedikoduları!

Apple'ın önümüzdeki ay tanıtması beklenen iki bombası iPhone 5S ve 5C hakkında her şey makalemizde!

En sıcak iPhone dedikoduları!

Bir sonraki iPhone, iPhone 5 ile aynı tasarıma mı sahip olacak? Apple'ın bu sene tanıtacağı iPhone 5 selefi hakkında çok fazla spekülasyon var ve bunlardan bazıları oldukça dikkat çekici. Aynı biçimde Apple'ın ilk kez piyasaya süreceği "uygun fiyatlı" telefon iPhone 5C için de çok şey söyleniyor. Bu makalemizde yaklaşan Apple etkinliğiyle ilgili en sıcak dedikoduları bir araya getirdik.

Henüz resmiyete kavuşan hiçbir şey yok, ancak dedikoduların neredeyse hepsi aynı tarihten, yeni iPhone'ların 10 Eylül'de tanıtılacağından bahsediyor. Bu kez belki de ilk defa bir değil, iki iPhone ile birden tanışacağız. Apple'ın iPhone 5'in üzerine küçük yenilikler ekleyen iPhone 5S'in yanında iPhone 5C adında plastik, daha ucuz bir telefon tanıtması bekleniyor. "5C"deki "C"nin "cheap" mi (ucuz), "colour" mu (renk), yoksa "clever" mı (akıllı) olduğu konusunda henüz güvenilir bir bilgi yok.

Peki her zaman sadece üst düzey ürünlere odaklanan Apple neden "ucuz iPhone" gibi bir yola yöneliyor? Bunun nedeni, Samsung gibi rakiplerin piyasa, dolayısıyla Apple için önemli bir tehdit oluşturması. Pahalı iPhone, ucuz Android'li ceplere pazar payının bir kısmın bırakmış durumda. 10 Eylül'de bizi nasıl bir ucuz iPhone'un beklediğini galerimizde göreceksiniz.

Bu arada Kaliforniyalı şirketin hiç uyumadan gelişmiş özelliklere sahip bir iPhone 5S tanıtacağından da şüphemiz yok. Örneğin iPhone 5S, 2G, 3G, 4G, LTE ve LTE-Advanced frekanslarını aynı anda destekleyen Qualcomm'un RF360 modülüyle gelebilir.

20 iPhone 5S ve iPhone 5C söylentisi ve değerlendirmelerimiz için galerimize tıklayın!

Okuyucu Yorumları