En son N standardıyla geldi...

TENDA W300D Modem Router Türkiye'de, işte piyasadaki yeni modemin sunduğu özellikler...

En son N standardıyla...

Dünyanın sayılı ağ ürünleri üreticilerinden ve Çin pazarının kablosuz ürünlerde lider firması olan Tenda, Türkiye'deki tek yetkili distribütörü olan Endeks Bilişim aracılığıyla en yeni ağ ürünlerini Türkiye pazarına sunmaya devam ediyor.

Ülkemize geniş ürün yelpazesiyle hızlı bir giriş yapan TENDA, en önemli ürünlerinden biri olan W300D Modem Router'ı Endeks Bilişimin geniş kanal ağı sayesinde Türkiye kullanıcıları ile buluşturdu.

Sektörün en üst seviye kablosuz iletişim standardı 802.11n ile 300Mbps süratinde veri iletişimi sağlayan W300D Modem Router, klasik 802.11g modemlere göre sunduğu 2 kat daha fazla kapsama alanı ve 6 kat daha fazla veri iletişim hızı ile kullanıcılarına sorunsuz internet bağlantısının keyfini yaşatmak için geliştirilmiş bir ürün.

Tenda W300D sadece sürat ve kapsama alanıyla değil sahip olduğu MIMO teknolojisi ve WDS (Wireless Distribution System) standardı ile kör noktalarda ki kablosuz sinyal erişim sorununu ortadan kaldırarak kullanıcıların kalın duvarlarla bölünmüş mekânlarda yaşadığı erişim sorununa çözüm getirmeyi amaçlıyor.

Erişim ve güvenlik

Erişim ve güvenlik

Günümüzün gelişen evlerinde internet bağlantılı uygulamaların artması ile birlikte, Tenda W300D desteklediği WMM standardıyla bilgisayarınız ile evinizdeki kablosuz görüntü ve ses araçları arasında güçlü bir iletişim sağlamayı hedefliyor.

Güvenliğin en önemli sorunlardan birisi olduğunu unutmayan Tenda W300D Modem Router günümüz ağ güvenlik standartlarından WEP, WPA, WPA2, Dahili Firewall, MAC Filtreleme güvenlik ayarlarını desteklerken bunlara ek olarak ev kullanıcılarının kablosuz ağ güvenliğini kolayca sağlamaları için WPS standardına sahiptir. Bu özellik sayesinde kullanıcıların karmaşık güvenlik ayarları ile uğraşmadan rahat bir şekilde güvenliği sağlanmış bir ağa bağlanmalarını sağlar.

Endeks Bilişim, yazılım Güncelleme desteği ve kullanıcılarına sunduğu gelişmiş özelliklerinin yanında W300D hakkında sunduğu performansı çekici fiyatla birleştirmeyi amaçladığını açıkladı.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları