En sonunda Türkçe konuşan bir bilgisayar

Türkçe metinleri de telaffuz sorunu olmadan gerçek insan sesi ile okutmak ister misiniz?

Türkçe konuşan PC

Türkçe belgelerinizi bilgisayarınızın hoparlöründen okutmak için bir çözüm arıyorsanız, Teknoses yazılım tarafından geliştirilen Teknoses SOLO Türkçe ses sentezleme uygulamasına bir göz atmanızda yarar var. Türkçe telaffuzunu oldukça başarılı bulduğumuz uygulamanın konuşma hızını değiştirebiliyor ve kendinize en uygun stile kavuşturabiliyorsunuz.

Program arabiriminde yer alan metin kutusuna girilen metinleri bilgisayar hoparlöründen okuyabiliyor, metni okutup MP3 formatında bilgisayarınızın sabit diskine kaydetmenize imkan veriyor. İstenildiği takdirde sabit diskte metin (TXT) formatında kaydedilmiş olan Türkçe metin dosyalarını da yükleyip okutma imkanı da bulunuyor.

Programın deneme sürümü Internet üzerinden indirilip çalıştırılabiliyor. Eğer internete bağlı bir bilgisayar kullanıyorsanız, ücretsiz ve tanıtım süresi sona ermeyen uygulamayı bilgisayarınıza yükleyebilir ve kullanabilirsiniz, bu sürüm sadece 255 karaktere kadar okuma yapabiliyor. Fimanın web sitesini ziyaret etmek ve yazılımı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları